- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.181
Canim ne demek. Sagliktan daha onemli bisey yok. Ins düşük degildir. Allah yardimcin olsun.Gunaydin arkadaslar
lIste bugun basliyor amakabul ederseniz ben 1 yada 2gun gecikmeli okuyabilirmiyim?
Kabul etmezseniz listeden cikarabilirsiniz
**bugun dra gidicem 3gundur kanamam var dusuk yapiyorum buyuk ihtimal yaptimda :'(
Yarin baslayabilirim listeye kabul ederseniz
cigdemra...ve
Ecrin87..
200 şer alıyorum
Siradaki arkadasalara 200
Merhablar paketim.yoktu giremedim gesmis bayraminiz kutlu olsun
Siradaki arkadaslara 200 er tane.aldim.allah kabul.etsin
Cigdemra ve ecrin87 için 200'er alıyorum
Mutlulugumsun ve kivicik arkadaslara 200 er ekle canim..Fatihtepe arkadasimizin yerine de 200 er ekle canim
Canim ne demek. Sagliktan daha onemli bisey yok. Ins düşük degildir. Allah yardimcin olsun.
geçmiş olsun canm üzülme hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır sıkma canınıMalesef dusuk yaptim yarin kalan parcalari alacaklar ama yinede okurum dualari bana iyi geliyor burada dua okumak
geçmiş olsun canımMalesef dusuk yaptim yarin kalan parcalari alacaklar ama yinede okurum dualari bana iyi geliyor burada dua okumak
Geçmiş olsun Rabbim sıkıntını azaltsınMalesef dusuk yaptim yarin kalan parcalari alacaklar ama yinede okurum dualari bana iyi geliyor burada dua okumak
Allhim sabir versin ve en kisa zamanda sagliklisindan bi bebis versinMalesef dusuk yaptim yarin kalan parcalari alacaklar ama yinede okurum dualari bana iyi geliyor burada dua okumak
fulya3535 bugünki kızlar için 100/100 daha ekler misin
200er aldım bugün ki kızlar için
100-100 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?