• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Ben foruma girememiştim duam bitmiş Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul olsun göbişlerimiz bebişle dolsun inşaallah ! Bu arada D damla arkadaşım çok sevindim inşaallah transferin de güzel geçer ve doğum gününde dediğin gibi en güzel hediyeyi alırsın ☺️

Kizlar dun cok uzulmustum..5 yumurta toplandi sayi az diye....Bugun doktorum aradi 4 u dollenmis cumartesi gunu Rabbimin izniyle insallah transferim olcak..Hem o gun benim dogumgunumdu..Bana cok guzel hediye olcak...Insallah bebisim bana tutunur...Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah
Ayy canim benim dualarim seninle insallah bebisin tutunur sana

Ben foruma girememiştim duam bitmiş Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul olsun göbişlerimiz bebişle dolsun inşaallah ! Bu arada D damla arkadaşım çok sevindim inşaallah transferin de güzel geçer ve doğum gününde dediğin gibi en güzel hediyeyi alırsın ☺️

damla_22 damla_22 yanlış etiketlemişim canım herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar ..

Kizlar hepinize şeker tadimda bayramlar dilerim..seneye insallah bu zamanlar bebeklerimize bayram cicileri alma telasinda ve bıcı bıcı yaptirip bayrama misler gibi hazırlama telasında oluruz insallah..hepinizi öptüm kocaman...liste pazartesi devam simdi demi...

Iki mübarek günün bir araya geldigi bugün rahmet kapilarinin acik oldugu bir gündür.
Bol duali günler diler bayraminizi kutlarım,inşallah bir sonraki bayramda herkesin müjdeli haberlerini alırız

Iyi bayramla4 kızlar. 9tane embriyom dondurulmus bugun. Aradailar.ben hazir olunca gidip alicam bebiklerimi. Bu arada agrilarim azaldi sanirim ohss dedn yirttim

Gözün aydın canım maşallah aklıma takıldı ama niye 5. güne gitmesini beklemediler embriyonun 9 tane çok iyi bir rakam bence bekleyebilirlerdi böylece onlarında en iyileri kalırdı

Gözün aydın canım maşallah aklıma takıldı ama niye 5. güne gitmesini beklemediler embriyonun 9 tane çok iyi bir rakam bence bekleyebilirlerdi böylece onlarında en iyileri kalırdı
Kalan 9 tanenin icinde iyi kalitedeler varmis onlarin 5. Gune gidenleri dondurulacakmis. Oyle dediler bende bilmiyrm yani

Back