- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
- 83
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.141
Ayy canim benim dualarim seninle insallah bebisin tutunur sanaKizlar dun cok uzulmustum..5 yumurta toplandi sayi az diye....Bugun doktorum aradi 4 u dollenmis cumartesi gunu Rabbimin izniyle insallah transferim olcak..Hem o gun benim dogumgunumdu..Bana cok guzel hediye olcak...Insallah bebisim bana tutunur...Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah
Tamam. Bilgilendirme için teşekkürler.Bayramda okumayalim diye karar aldik. Pazartesi devam ederiz
Amiin canim insallahAyy canim benim dualarim seninle insallah bebisin tutunur sana
Iı olur bencedeBayramda 2 gun ara verelimmi kızlar. ? Yogun olup okuyamayabiliriz ne dersiniz
Gözün Aydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin bir an evvel yavrularına kavuşursun inşallahIyi bayramla4 kızlar. 9tane embriyom dondurulmus bugun. Aradailar.ben hazir olunca gidip alicam bebiklerimi. Bu arada agrilarim azaldi sanirim ohss dedn yirttim
Iyi bayramla4 kızlar. 9tane embriyom dondurulmus bugun. Aradailar.ben hazir olunca gidip alicam bebiklerimi. Bu arada agrilarim azaldi sanirim ohss dedn yirttim
Kalan 9 tanenin icinde iyi kalitedeler varmis onlarin 5. Gune gidenleri dondurulacakmis. Oyle dediler bende bilmiyrm yaniGözün aydın canım maşallah aklıma takıldı ama niye 5. güne gitmesini beklemediler embriyonun 9 tane çok iyi bir rakam bence bekleyebilirlerdi böylece onlarında en iyileri kalırdı
Tamam oldu o zaman simdi gayet mantıklı geldi dedikleriKalan 9 tanenin icinde iyi kalitedeler varmis onlarin 5. Gune gidenleri dondurulacakmis. Oyle dediler bende bilmiyrm yani
Canimmm benim insallah sımsıkı tutunur bebisin sanaKizlar bugun transferim oldu insallah bebisim bana tutunur
İnşallah tutunur da bayram sevincini bir kez daha yaşarsın canım dualarım seninleKizlar bugun transferim oldu insallah bebisim bana tutunur
Amiin canim insallah...İnşallah tutunur da bayram sevincini bir kez daha yaşarsın canım dualarım seninle
Amiin canim Allah razi olsun..Sen de insallah rahat kolay dogum yapip minigini kucagina alirsinCanimmm benim insallah sımsıkı tutunur bebisin sana
İnşallah canım 1 tane embriyo mu transfer ettiler pekiKizlar bugun transferim oldu insallah bebisim bana tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?