- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
-
- Konu Sahibi dutyapragi
canım damla için 300 okudum ekleyiver.Hakkını helal et hem çalışıp hem liste takip ediyosun.Listenin altına yazmıştım. Şuzn işteyim. Yeni listeyi gece güncelicem diye. Ama listenin altına bakmamışsınız kızlar
Canım düzenli olarak herhün okursan listemize eklerimSelam. biz henüz yeni bebek düşünmeye başladık ama hayırlı bir evlat için bende listeye katılmak istiyorum kabul ederseniz
Damla için 300 alıyorum
Damla icin 200 aldim liste baslamis ben.baslamadi sandim da yokum desim.eski sayfada bana okunmus bile :))) Allah razi olsun hepinizden sagolun
canım damla için 300 okudum ekleyiver.Hakkını helal et hem çalışıp hem liste takip ediyosun.
damla için 300 alıyorum
Helal olsun. Sizler benim dua kardeşimsiniz.canım damla için 300 okudum ekleyiver.Hakkını helal et hem çalışıp hem liste takip ediyosun.
Amiin canim ..Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..okudum diye yazarim canim dikkat ederim...Canım. Allah kabul etsin. Düzenli olarak okuyorsun. Bir ricam var. Eğet +rakam olarak almıyorsan yazılarınızda rakam kullanmayın. Çünkü 15dklik çay molalarımda sayfa güncellemeye çalışıyorum. Karışıklık oluyor. Eğer fazla alacaksan +diye belirtir misin. Ben yanlış anlayabilirim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
anlayışınız için çoooook teşekkür ederim
Saol canım. Hepimizin dualarıda kabul olsunAmiin canim ..Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah..okudum diye yazarim canim dikkat ederim...
200 tane aldim
Ekliyorum. Ama rica ediyorum okudum diye yazma. Rakam söylemen okuduğun anlamına geliyor. Yoksa karışıyorKızlaaarrr ben de geldim duayi ezberlemistim zaten beni ekleyin listeye lütfen... bu aksam damla icin 300 tane okucam insallah bitince okudum diye yazarim..