- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
- #2.461
Bugün biraz yavaş mı ilerliyoruz yoksa bana mı öyle geldi bana sıra gelmiyor... Whiterose ve brill nerdesiniz????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200 daha aldım gamzeli es için
ben 250 alıyorum ksura bakmayn misafirden anca gireblrdm
ben 250 alıyorum ksura bakmayn misafirden anca gireblrdm
50 daha aldm
Gamze için 250 aldim
Yeni kisye geciyrz surekli giremiyorsan toplu alabilirsin50 daha aldm
evet çok iyi olur ben bundan snraki arkadaşlara 250 alıyorum fazladANYeni kisye geciyrz surekli giremiyorsan toplu alabilirsin
Tamam sana herkes icin 250 yazicam sen siraya gore okurrsun gunde 2kisiye okunuyorevet çok iyi olur ben bundan snraki arkadaşlara 250 alıyorum fazladAN
ben yazdm bi kağıda isimleri dualarını yapıyorum rabbim kabul etsnTamam sana herkes icin 250 yazicam sen siraya gore okurrsun gunde 2kisiye okunuyor
Benimde eklemişsiniz listeyeVeson arkadaşımızdan sonra benim duama geçiyoruz arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah şimdiden hepinizin dillerinize sağlık.
Fulya arkadaşım benim duamda bana ne kadar az verirsem sevinirim.Kendi duamda az okumak istiyorum.Olmazsa da sorun değil.
Veson için +100
Veson rumuzlu arkadaşımız için 200 daha alayım bu arada benim ismim Ebru,rumuzumun yanına yazar mısınız Fulya hanım?
2 arkadaşımız için 250 şer tane alabilir miyim