- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #2.421
Bana hatirlat demistimcanım ben kendime 100 okucaktım unuttun sanırım
unutacagim kesindi
Hemen duzenleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hatirlat demistimcanım ben kendime 100 okucaktım unuttun sanırım
:)) saol canımBana hatirlat demistim
unutacagim kesindi
Hemen duzenleyeyim
Hamilelik mi insallah vardır nekadar gecti hemen test yapfulya3535@ var ya ne bilim sanki bişeyler var ki bende
aslında çok iyi olur ben katılırım olmaz mıben hergun okuyrm ama o daha uzun olduğu için hergun zorlanabılırler
yaa daha 1 hafta var ama var ya gece inanılmaz bi bel ağrısı ile uyandım.bugunde gögsülerim çok acıyor ne bilim ümitlenmek istemiyom ama ne bilimHamilelik mi insallah vardır nekadar gecti hemen test yap
Hamileliğin en erken belirtisi Göğüs hassasiyeti ve dolgunşuğudur.umarım hamilesindirdir.benim de bat a yaklaşık bir hafta var ama bende hassasiyet yokya benim adetime 1 hafta var ama gece aşırı bi bel ağrısı ile uyandım bugunde gögüsme dokunamıyorum bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum ama diyorum işte yine ...
Ben de senin gibi olmuştum şiddetli bir bel ağrısı işe gece uyanmıştım ve göğüslerde aynı hassasiyet vardı,hamileydim,hadi inşallahyaa daha 1 hafta var ama var ya gece inanılmaz bi bel ağrısı ile uyandım.bugunde gögsülerim çok acıyor ne bilim ümitlenmek istemiyom ama ne bilim
Göğüslerime ekleyince acıyoHamileliğin en erken belirtisi Göğüs hassasiyeti ve dolgunşuğudur.umarım hamilesindirdir.benim de bat a yaklaşık bir hafta var ama bende hassasiyet yok
Elleyince dicektimGöğüslerime ekleyince acıyo
Hadi inşallah canım insallah hamilesindir.Göğüslerime ekleyince acıyo
Öznur senin uyku durumun nasılHadi inşallah canım insallah hamilesindir.
Valla canım ilk günler bende hiç uyuyamiyordum alakası var mi bilmiyorum ama şimdi normale döndüBişey daha sorcam hiç uyuyamadım gece uykusuzluk mı yapıyor
Cnm her hamile kadının belirtisi farklı olur hatta bir kadın ikinci hamileliğinde ilk hamileliğinden çok farklı belirtiler yaşayabilir. Ne ümitlen ne de ümitsizliğe Düş.sadece düşünmemeye çalış . Çünkü daha çok var.en son bir hafta yazmıştın.şimdiden düşünerek strese girersen için içini kemirir.başka şeylere odaklanmaya çalış.git kitap oku tv seyret gez dolaş arkadaşlarla lak lak et . Ne bileyim bul birşeyler.benim de 9 gün var daha.ben de aynı durumdayım senin gibi.sürekli belirti arıyorum.ama bunu yapmamamız gerek.beklemek çok zor.Heveslenmek istemiyorum
Stres yaptım ondandır herhal 1 hafta gelmez bana ya ne olur dua edin buarada oruçluyumdaValla canım ilk günler bende hiç uyuyamiyordum alakası var mi bilmiyorum ama şimdi normale döndü
Doğru diyom varsa nasılsa öğretcem beklemek lazımCnm her hamile kadının belirtisi farklı olur hatta bir kadın ikinci hamileliğinde ilk hamileliğinden çok farklı belirtiler yaşayabilir. Ne ümitlen ne de ümitsizliğe Düş.sadece düşünmemeye çalış . Çünkü daha çok var.en son bir hafta yazmıştın.şimdiden düşünerek strese girersen için içini kemirir.başka şeylere odaklanmaya çalış.git kitap oku tv seyret gez dolaş arkadaşlarla lak lak et . Ne bileyim bul birşeyler.benim de 9 gün var daha.ben de aynı durumdayım senin gibi.sürekli belirti arıyorum.ama bunu yapmamamız gerek.beklemek çok zor.