- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi dutyapragi
- #2.441
Duamda 1100 de kalmış bitmemiş daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki bugün biter endişelenme bazı arkadaşlar geç giriyor senden sonra da sıra bende inşallah. Allah en kısa Amanda kucaklarımızı doldursunDuamda 1100 de kalmış bitmemiş daha
Hamileliğin en erken belirtisi Göğüs hassasiyeti ve dolgunşuğudur.umarım hamilesindirdir.benim de bat a yaklaşık bir hafta var ama bende hassasiyet yok
Gamzeli es ve veson için 200 er yazar mısınız okuyorm gün içinde..bir de dua edin nolur adet olmayayım ilk defa bu kadar geçti ve belirti de yok
Evet göğüslerim artık acıyor.ama kontrol Amaçlı mıncıklamaktanBende adetten bir hafta önec göğüslerde hassasiyet oluyor ama tık yokkk
G
Evet göğüslerim artık acıyor.ama kontrol Amaçlı mıncıklamaktan
Hiç sorma bir vajinal muayene kaldı yapmadık.Ah yazıkkk bedenimizin bizden çekmediği bir şey kalmadı sanırım :) Oda bas bas bağırıyordur yeter artık hamile kalda kurtulayım diye :)
Bu yoruma çok güldüm çok doğruAh yazıkkk bedenimizin bizden çekmediği bir şey kalmadı sanırım :) Oda bas bas bağırıyordur yeter artık hamile kalda kurtulayım diye :)
Cnm regl oldun mu ? Kaç gün geciktiBu yoruma çok güldüm çok doğru
Tel e göre 4 ama bence 2 26 sı olmam gerekiyor diyor çünkü aylara göre ortalamayı 32 gün almış canım ama son 2 aydır 34.gün oluyordum.Adet gününü saymadan ama şimdi 36.günüm adet günüyle 37.gün :) İnşaallah bu sefer olurCnm regl oldun mu ? Kaç gün gecikti
Test varsa yapsana merak etmiyor musun???Tel e göre 4 ama bence 2 26 sı olmam gerekiyor diyor çünkü aylara göre ortalamayı 32 gün almış canım ama son 2 aydır 34.gün oluyordum.Adet gününü saymadan ama şimdi 36.günüm adet günüyle 37.gün :) İnşaallah bu sefer olur
Çok merak ediyorum ama yine hayal kırıklığı olcak diye korkum ağır basıyo eminim kızıyosındur burda yazıp duraağına git bak diye :) ama kaç kere test yaptığım akşam adet oldum üzüldüm o yüzden kendi gelsin diye bekliyorum bir de hamile olunca akıntı falan artarmış ya öyle şeyler de yok o yüzden adet olcam diye düşünüyorumTest varsa yapsana merak etmiyor musun???
Niye kızayım cnm Başkasına git test yap demek gerçekten çok kolay iş başa düşünce bende senin gibi oluyorum inan ki.belirti arayıp durma cnm ya ona bakılırsa adet olmadan önce de akıntı çoğalırÇok merak ediyorum ama yine hayal kırıklığı olcak diye korkum ağır basıyo eminim kızıyosındur burda yazıp duraağına git bak diye :) ama kaç kere test yaptığım akşam adet oldum üzüldüm o yüzden kendi gelsin diye bekliyorum bir de hamile olunca akıntı falan artarmış ya öyle şeyler de yok o yüzden adet olcam diye düşünüyorum
Gamzeli es ve veson için 200 er yazar mısınız okuyorm gün içinde..bir de dua edin nolur adet olmayayım ilk defa bu kadar geçti ve belirti de yok
100 aldım
Desteğin için çok teşekkür ederimNiye kızayım cnm Başkasına git test yap demek gerçekten çok kolay iş başa düşünce bende senin gibi oluyorum inan ki.belirti arayıp durma cnm ya ona bakılırsa adet olmadan önce de akıntı çoğalır
Buğün 6. Günüm adet ağrısıyla uyandım göğüslerimde yumurta toplandıktan sonra çok hassaslık vardı o geçti adetime var daha bu iyi mi kötü mü birde 3. Günü ağrımıştı ama bu kadar değildi. Dün akşam kullandığım jelle birlikte akıntım oldu Allahım hepimize yardım etsin yarabbim