• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Cnm regl oldun mu ? Kaç gün gecikti
Tel e göre 4 ama bence 2 26 sı olmam gerekiyor diyor çünkü aylara göre ortalamayı 32 gün almış canım ama son 2 aydır 34.gün oluyordum.Adet gününü saymadan ama şimdi 36.günüm adet günüyle 37.gün :) İnşaallah bu sefer olur

Canlar çok ümitlenmek istemiyorum ama ağrı yok akıntı yok hiçbişey yok anlamadım bi türlü

Tel e göre 4 ama bence 2 26 sı olmam gerekiyor diyor çünkü aylara göre ortalamayı 32 gün almış canım ama son 2 aydır 34.gün oluyordum.Adet gününü saymadan ama şimdi 36.günüm adet günüyle 37.gün :) İnşaallah bu sefer olur
Test varsa yapsana merak etmiyor musun???

Test varsa yapsana merak etmiyor musun???
Çok merak ediyorum ama yine hayal kırıklığı olcak diye korkum ağır basıyo eminim kızıyosındur burda yazıp duraağına git bak diye :) ama kaç kere test yaptığım akşam adet oldum üzüldüm o yüzden kendi gelsin diye bekliyorum bir de hamile olunca akıntı falan artarmış ya öyle şeyler de yok o yüzden adet olcam diye düşünüyorum

Çok merak ediyorum ama yine hayal kırıklığı olcak diye korkum ağır basıyo eminim kızıyosındur burda yazıp duraağına git bak diye :) ama kaç kere test yaptığım akşam adet oldum üzüldüm o yüzden kendi gelsin diye bekliyorum bir de hamile olunca akıntı falan artarmış ya öyle şeyler de yok o yüzden adet olcam diye düşünüyorum
Niye kızayım cnm Başkasına git test yap demek gerçekten çok kolay iş başa düşünce bende senin gibi oluyorum inan ki.belirti arayıp durma cnm ya ona bakılırsa adet olmadan önce de akıntı çoğalır;)

LISTEMIZ

SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.

==gamzeli-es (gamze)ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz
1.spring2014..........................250

2.Damla-22............................250
3.
asdes(saadet).....................250
4.tubatesbih..........................150

5.öznur65..............................250
6.whiterose00.........................
7.benimhalaumudumvar......250

8.papyonkilikli.....................300
9.fulya3535...........................250
10.svd1910(hatice)................300
11.deborah26........................150
12.btlsrdr..............................300
13.rukall...............................300
14.budageceryahu(makbule)250
15.fatihpepe(mine)............... 300
16.eesell................................300
17.kimyager..........................300
18.bril(merve)......................
19.gamzeli-es(gamze)...........100

20.veson.................................250
21.zambak-zumbak..............400
22.687403_igt(gulay).............100
23.Avrenim..........................300
24.prensess38(rabia)..........300
25.Mmihrimah(aslı)............200
26.tsefem28..(tugba)...........200
27.DELIRUZGARIM.............200

KALAN=..............................800

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR

Gamzeli es ve veson için 200 er yazar mısınız okuyorm gün içinde..bir de dua edin nolur adet olmayayım ilk defa bu kadar geçti ve belirti de yok

Niye kızayım cnm Başkasına git test yap demek gerçekten çok kolay iş başa düşünce bende senin gibi oluyorum inan ki.belirti arayıp durma cnm ya ona bakılırsa adet olmadan önce de akıntı çoğalır:KK66:
Desteğin için çok teşekkür ederim ☺️

Buğün 6. Günüm adet ağrısıyla uyandım göğüslerimde yumurta toplandıktan sonra çok hassaslık vardı o geçti adetime var daha bu iyi mi kötü mü birde 3. Günü ağrımıştı ama bu kadar değildi. Dün akşam kullandığım jelle birlikte akıntım oldu Allahım hepimize yardım etsin yarabbim

Buğün 6. Günüm adet ağrısıyla uyandım göğüslerimde yumurta toplandıktan sonra çok hassaslık vardı o geçti adetime var daha bu iyi mi kötü mü birde 3. Günü ağrımıştı ama bu kadar değildi. Dün akşam kullandığım jelle birlikte akıntım oldu Allahım hepimize yardım etsin yarabbim

Amin sanırım tüp bebek denemesi ..Allah ım inşaallah içinde bulunduğumuz Ramazan ı şerif hürmetine dualarımızı boş çevirmez.. Sorunun cevabını bilmiyorum denemedim daha önce ama içini ferah tut tecrübesi olan arkadaşlar mutlaka yazacaklardır..

Back