- 25 Aralık 2011
- 518
- 1
Kızlar hepimizin ağzına yüreğine sağlık Allah kabul etsin hepimizin bebişlerini kavuştursun bizlere bugün harıl harıl tamamlamaca var yarında Allahın izniyle tekrar başa geçeceğiz.
darısı başımıza inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepimizin ağzına yüreğine sağlık Allah kabul etsin hepimizin bebişlerini kavuştursun bizlere bugün harıl harıl tamamlamaca var yarında Allahın izniyle tekrar başa geçeceğiz.
arkadaslar lutfen yardımcı olun grubumuz 1 kısı eksık kaldı ve dualarım eksık kaldı
arkadaslar lutfen yardımcı olun grubumuz 1 kısı eksık kaldı ve dualarım eksık kaldı
pbsc+ nabcaz arkadasım kımseyı bulamıyorum bende :'(
olsun canım önemli olan senden haber almaktı:))) gnshusnaya yardım ettim sana da 500 tane okuyum içime sinmez yarında tekrar bana geçeceğiz :)))
29-30 Kasım Perşembe-Cuma blk10 için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............500 mrvb okuyacak
3.RomaRoma..............okudu
4.gnshusna...............mrvb okudu
5.gunslinger..............okudu
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............okudu
1-2 Aralık Cumartesi-Pazar askbebek için okuyoruz.
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............
3.RomaRoma..............okudu
4.gnshusna...............500 okuyor 500 mrvb okuyor
5.gunslinger..............okudu
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............okudu
ecrin:200 tane geri kalan arkadaşlarımız
badezuzum:160
gazel-es:160
tuuraba:160
su1838:160
pbsc:160
(7. Kişiyi hala aramaktayız arkadaşlar)
Arkadaslar lutfen yardımcı olun grubumuz 1 kısı eksık kaldı ve dualarım eksık kaldı
hemen gelecekmi peki?canım ben denızbulut arkadası buldum o gırıo grubumuza lınkı attım şuan ona gırerım tabıkı dedı sağolsun
benim haberim yok gazel, öylemi? net bir cvp bekliyorum sendenumut99 diye bi arkadaş okudum dmeişti bende hatta alıtı ile cevaplamıştım. görmedinizmi yoksa başka bir grup içinmi okumuş acaba
o arkadaş kendi gurubu için okumuş canım bize değil.kızlar 187.sayfa saat 19.41 e bakarmısınız.umutt99 kullanıcısı
Cnm anlatırmısın ve duayı paylaşırmısınız
kaç tane okunacak sadece senin eksiğin olduğu için sanamı okuyacağım...