1.başak2569kudu
2.tulay_20kudu
3.flzask2003kudu
4.bahar85kudu
5.nekadarzorkudu
6.blowhole25kudu
7.Aeroplainkudu
flzask2003 arkadasimizin duasi tamamladik allah kabul etsin rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlarina kavustursun...
YARABBI YARABBİ YARABBİ... Çekmiş oldugumuz tesbihatların hasıl olan sevaplarını Evvela Peygamber Efendimiz S.a.v mın ruhuna onun al ve asabı kiramına ehli beytine ilk peygamberimiz hz. Adem as. ve son peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v min Ruhlarına ve bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçmişse onlarında ruhlarına hediye eyledik sen hasıl eyle alimlerimizin,abitlerimizin,şehitlerimizin,şuhedal arımızın,evliyalarımızın,embiyalarımızın ve bir Cümle Allah dostlarının ruhlarına hediye eyledik sen şuan için haberdar eyle...
ve kardşmiz her ne sıkıntı ve dilegi için okuttuysa onun dilegni kabul sıkıntısını affeyle.ve yeryüzünde ne kadar sıkıntısi olan mümin ve mümine kardşmz varsa onlarında dileklerini kabul sıkıntısını affeyle...amin amin amin
1.başak2569kudu
2.tulay_20kudu
3.flzask2003kudu
4.bahar85kudu
5.nekadarzorkudu
6.blowhole25kudu
7.Aeroplainkudu
tulay arkadasimizin duasi tamamladik allah kabul etsin rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlarina kavustursun...
YARABBI YARABBİ YARABBİ... Çekmiş oldugumuz tesbihatların hasıl olan sevaplarını Evvela Peygamber Efendimiz S.a.v mın ruhuna onun al ve asabı kiramına ehli beytine ilk peygamberimiz hz. Adem as. ve son peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v min Ruhlarına ve bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçmişse onlarında ruhlarına hediye eyledik sen hasıl eyle alimlerimizin,abitlerimizin,şehitlerimizin,şuhedal arımızın,evliyalarımızın,embiyalarımızın ve bir Cümle Allah dostlarının ruhlarına hediye eyledik sen şuan için haberdar eyle...
ve kardşmiz her ne sıkıntı ve dilegi için okuttuysa onun dilegni kabul sıkıntısını affeyle.ve yeryüzünde ne kadar sıkıntısi olan mümin ve mümine kardşmz varsa onlarında dileklerini kabul sıkıntısını affeyle...amin amin amin
günaydın... ismini hatırlamıyorum ama birisi onun yerine okudum diye yazmıştı...1- ecrin 23
2-badezuzum
3-gazel-es....okudu
4-tuuraba
5-su1838...okudu
6-ayşe
7-pbsc...okudu
(okuyanlar, karşısına okudu yazıp kopyalayıp yapıştırabilirmi?
ecrin 23 için 1- ecrin 23
2-badezuzum..okudu
3-gazel-es....okudu
4-tuuraba...okudu
5-su1838...okudu
6-ayşe
7-pbsc...okudu
geçmişe baktığımda ayşe için onkundu diye birşey göremedim gazel, sende kontroledermisin, eksik kalmasın dualerımız.
valla canım ayşede biraz takıldık galiba!
Kızlar dua noldu.kimseden ses çıkmadı.tamamlandımı....
ecrin bugünmü netlik kazanacaktı ayşe? değilse yeni bi takım arkadaşı bulalım:)evet aysede tıkanıklık yasıyoruzzz
kızlar mrvb gurubu bıttımı sımdı anlayamadım?
ecrin badezuzum lıstesı daha yaynlanmadı ama ben onun 1000 duasını okudum rabbım kabul etsın
ecrin bugünmü netlik kazanacaktı ayşe? değilse yeni bi takım arkadaşı bulalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?