Kızlar günaydın, nasılsınız varmı hayırlı haberler,şöyle bir baktım geçmişe maşallahınız var
yokluğum belli bile olmamış,ama özledim topiğimi sizleri
Haydi kızlar şöyle bir hızlanamlım
efires için dün okumuştum ama yazamadım bugünde kabakçiçeği için okumaya başladım bilginiz olsun bizim grup
ohh hoşgeldin neşe getirdin :))
Hoşbulduk canımben en son ayşeye okumuştum ayşeden sonra ben geliyorum,benimkide tamam tatlım haberin olsun...
Grup başkanlarım merve,başak kuzey,esmavar mı tembel öğrenci
gamzear dua'nı tamamladım. Allah Kabul etsin.en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin canım.
cnm günaydın kaç gündür yoktun ben okuduklarımı baştan hep yazıyorum haberin olsun..
Kuzey28 : 1000
umut99 : 1000
ayse035 : 1000
nisanbu : 1000
bunları okudum cnm
diğer duamız da ise :
Nekadarzor
ironik
mavimenekşe
nisanbu
blk10
bunları okudum cnm kalanlara devam ediyorum yine yazarım bu arada adet sancılarım devam ediyor göğüslerde şişti ama umutsuzum yine tek çizgi olcaktırr((((((
Kızlar günaydın, nasılsınız varmı hayırlı haberler,şöyle bir baktım geçmişe maşallahınız var
yokluğum belli bile olmamış,ama özledim topiğimi sizleri
Haydi kızlar şöyle bir hızlanamlım
Hoşbulduk canımben en son ayşeye okumuştum ayşeden sonra ben geliyorum,benimkide tamam tatlım haberin olsun...
Grup başkanlarım merve,başak kuzey,esmavar mı tembel öğrenci
Allah razı olsun canım benden sonra sen geliyordun yanlışım yoksa bende senin için 1000 tane okudum
efıres için okudum rabbim kabul etsin. bende bu gün dr gittim ve klomen verdi 5 gün içip sonra dr gideceğim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar veerek yüzümüzü güldürsün içindede bana
canım ben tamamladım çok şükür..Rabbim kabul etsin gnshusna inşallah duaların kabul olur canım
ben aoroplein icinde okudum.ben listeyi bitirdim canim varmi eksik? okuyum
25-26 Kasım Pazar-Pazartesi gnshusna için okuyoruz. Rabbim kabul etsin.
1.mrvb......................okudu
2.deniz1717...............okudu
3.RomaRoma..............okudu
4.gnshusna...............
5.gunslinger..............okudu
6.blk10.....................okudu
7.askbebek...............okudu
sağol canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?