Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende bu internet sitesinde buldum birazdan yapacağım tadı nasıl olur bilmiyorum
Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu
sonra kullanan bir arkadaşa sordum aynısını uyguladığını söyledi birde her gün bir tane incir yemiş :)))
tatlım ama ben senin için okudum allah kabul etsin amin
bilmiyorum dogrudur ozaman benim tarcinla pek aram yok zaten ama arkadas bana 2 y kasigi bala yarim cay kasigi koy demisti ve o sekilde dahi zorlandim yemekte ...evet incirde cok iyi sen 2 3 tane incir ye gunluk bence bu seferde az olmus :))))
canım ben incir kürü de uyguluyorum zaten onu yapmasamda olur gibi geliyor bende biraz önce yaptım dediğin gibi pek iç açıcı bir tadı yok bu bebişler için neler yapıyoruz neler daha fazla nazlanmazlar inşallah :)))
ben basak icin 1000 adet okudum Allah kabul etsin cifter cifter bebisler versinde.annelerini uyutmasinlar
canım ama ben beni de eklemeni istemiştim ama eklememişssin =(
nisabu canım mesaj atmışsın sana cevap yazdım ama sanırım gitmedi.. canım listeyi yaptınmı kaç kişi var.. günde 1000 tane okumaya çalışacağım canım.. biraz daha as olsa sanki kolay olurdu.. bide ben kendim içinde kendim başlamıştım 3000 tne okudum şimdiye kadar...
nisanbu canim kendi duami okudum allah kabul etsin
evet dedigin giib kuru uyguluyorsan yemenede gerek yok gercekten canim ya gecen oyle dedim arkadasima benim ve benim gibi arkadaslarin anneligide bebekleride digerlerine gore baska olmali biz nelere katlanyoruz neler cekiyoruz ama onlar istiyoruz dediklerinde bebek sahibi olabiliyorlar bide hani bazilari derler ay kocam ceketini dahi uzerime atsa hamile kaliyorum diyee 3 yildir o ceket olayini dusunuyorum:):):):):):)
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua
yeni listemizi hazırladım kızlar bu sefer daha farklı oldu,7 şer kişilik gruplar oluşturdum,kim hangi gruptaysa o grupta ilk kişiden başlayarak iki günde 1000 adet okuyacak,1 haftada biter inşaallah,hem nerdeyse her hafta okunmuş olacak dua diğer listede 40 kişide sadece 1 kere sıra gelmişti böyle daha fazla okunacak ve inşaallah daha çok hamişimiz olacak mesela ben kuzey arkadaşımın listesindeyim bugün ona 1000 adet okuyacağım gibi yine listemiz oturana kadar bir kaç gün aksama olur gibi ama şimdiden başlayan arkadaşlarım var,rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
1.mrvb
2.deniz1717
3.romeroma
4.gnshusna
5.gunslinger
6.blk10
7.askbebek
1.kuzey28
2.umut99
3.ayse035
4.nisanbu
5.sebilem
6. Mirror1981
7.mavimenekşe
1.başak2569 grubu
2.tulay_20
3.flzask2003
4.bahar85
5.nekadarzor
6.blowhole25
7.aeroplain
1.esma grubu
2.gamzear
3.efıres
4.
5.
6.
7.
esmacvs
Sweetee
Asiselcan
Suzan6638
Aybish
Humesa
Class
Bu arkadaşlar hamile var mı listeye katılmak isteyen
cnm beni unutmaa((
canım benim yaa nasıl unuturum ben seni seni hemen sebilemin yerine alıyorum canım mervenin grubuna çalışkankar grubu orası Sebilemden haber yok çünkü,hemen okumaya başla canım sen