Benim adım Aylin kusura bakma ama Halim yok ancak 400 okuyabildim
tamam ben kendi ismimi mail atarım .. canım bugün okuamayacağım hepsini büyük ihtimal inşallah yarın tamamlıycam..
nisanbu canim gercekten sunu iki gunmu yapsak zor oluyor boyle cunku kendi cektgim tesbihatlar falanda var tabi yinede siz bilirsiniz benimki sadece bi oneri fakat bence kendimizi zorlamadan gonul rahatligiyla okusak daha iyi olacagini dusunuyorum bu arada benim ismim fatos arkadaslar
eğer kusura bakmazsan bu tesbihatı 2 günde yapalım nasıl olur.bana da ağır gelmeye başladı.bide çalıştığımdan pek fırsat olmuyor.sen nasıl istersen canım.kırılmak darılmak yok olur mu tatlım.eğer kabül edilmezse mecbur devam etmeye çalışacağım.yada birazınıda eşime okuturum.
canim toplam 7000 kere mi her gun 7000 kere mi
7000 kere oldugunu hangi kaynaktan ogrendin bi de...
ben de okucam da cocuk icin...
liste çok güzel olmuş canım..
hem hızlı ilerlemesi, hem takip etmesi açısından daha rahat olacak gibi duruyo..
ellerin dert görmesin..
canım çok sağol haber verdiğin için..
ve bu gün benim günüm olduğu için..
yarın doğum günüm, bu gün bana dua okunuyo..
böyle güzel dualarla yapılan bir başlangıçla inşallah her açıdan güzel bir yıl olur benim için..:49Allah senden ve yürekten okuyan tüm arkadaşlarımdan razı olsun..
Dilerim en kısa zamanda hepimiz ereriz muradımıza..
bende dün merveb arkadasım için okudum 1000 adet...
yalnız kim nasıl okuyor belli değil karışıklık olacak bence kime ne kadar okundugunu göremiycez belkide hiç
yeni dua paylaşımından yeni haberim oldu. bugün bitiremesem de yarın inşallah yazarım hemen bitirdiğimde.. Hepimizin dua grupları hayırlı olsun
canım benim dua ederken içime sinmeyen bir durum var. herkese nicki ney ise o isimle sua ediyoruz. gruplar kendi arasında gerçek isimlerini verse o isimlere dua etsek daha güzel olmaz mı? mesajla atabiliriz aslında isimleri birbirimize? ne dersiniz ??
Allah kabul etsin canım,nasıl karışıklık olacak anlamadım,sonuçta sen sadece grubundan sorumlusun bir kağıda yaz grubundaki kızların isimlerini,onlara okudukçe burda haber ver merve arkadaşım listeyi takip edecek merak etme ..kimin kime okuduğu belli olacak
öyle diyorsan öyle olsun canım...şimdiii dün merveb arkadasımızın günüydü ama grubun çogu okumamış gözüküyor...eee bugün deniz 1717 arkadasımızın sırası ona geçilecekmi geçilmeyecekmi..bilmiyorum ya bana karıştı gibi geldi ama devam ettikçe düzelir heralde
Mrveb icin okudum 1000 tane canim yarinda dier arkadasa okuycam ins.
bende dün merveb arkadasım için okudum 1000 adet...
yalnız kim nasıl okuyor belli değil karışıklık olacak bence kime ne kadar okundugunu göremiycez belkide hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?