Canım arkadaşlarım
Listemiz bitti Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz,Liste tamam ama bazı arkadaşların eksikleri var onlarıda sizlerin yardımıyla tamamalamaya çalışıcam inşaallah..Elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım duanın sayısı konusunda,eksik olmasında fazla fazla olsun, Allah niyetimizi biliyo,benden yana helal olsun hepinizin canı gönülden anne olmasını çok istiyorum ve güzel haberlerinizide bekliyorum,hamile olan arkadaşlarım sizlerde bizlerden dualarınızı esirgemeyin..sonunda tulay arkadaşımızın yazdığı duayı paylaşmak istedim..
YARABBI YARABBİ YARABBİ... Çekmiş oldugumuz tesbihatların hasıl olan sevaplarını Evvela Peygamber Efendimiz S.a.v mın ruhuna onun al ve asabı kiramına ehli beytine ilk peygamberimiz hz. Adem as. ve son peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v min Ruhlarına ve bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçmişse onlarında ruhlarına hediye eyledik sen hasıl eyle alimlerimizin,abit
şehitlerimizin,şuhedalarımızın,evliyalarımızın,emb iyalarımızın ve bir Cümle Allah dostlarının ruhlarına hediye eyledik sen şuan için haberdar eyle...
ve bu duayı okuyan kardeşlerimizin her ne sıkıntı ve dilegi için okuttuysa onun dilegni kabul sıkıntısını affeyle.ve yeryüzünde ne kadar sıkıntısi olan mümin ve mümine kardşmz varsa onlarında sıkıntısını affeyle...amin amin amin