- 8 Mart 2015
- 366
- 234
canm ikisini bir kullanma bnce ya evet incir kürü prolaktini yükseltiyoms bnde sastm kaldm me yapacagmi
Bende fazla yumurta olsun belki tutma sansida yüksek olur diye yapayim demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm ikisini bir kullanma bnce ya evet incir kürü prolaktini yükseltiyoms bnde sastm kaldm me yapacagmi
Canım yumurtanın fazlalığı önemli değil. Fazla yumurta çoğul gebeliğe neden oluyor diye o ay doktor tedaviyi kesiyor.Bende fazla yumurta olsun belki tutma sansida yüksek olur diye yapayim demiştim
ewet bencede mutlaka bir daha görün. inşallah büyür. Büyümezse bence tabiki doktorun daha iyi bilir ama ilacın değişmeli. Hap kullanıyorsan iğneye geçmelisin yada dozu artmalıooo canm sn nie hepsini biranda kullandn insallah birindn biri tutmustr az sabirli ol stres yaptiqin icinde gelmiyo olabilr ama bebiste olabilr az bekle canm
walla doktor bakamadi gec gelecekms yanindaki asistan qibi bi doktor var iste o baktida adetten snra tekrar gel dedi de bn bu hafta bi daha qtmeyi düsünüyorm ya belkide daha büyüyecek..
Canım yumurtanın fazlalığı önemli değil. Fazla yumurta çoğul gebeliğe neden oluyor diye o ay doktor tedaviyi kesiyor.
Sayısı değil ne kadar büyüdüğü önemli. İnşallaaaaah bebişin olur
Evet igneye gecicez zatn cnm ikidir denedk hapla olmadi bu defa iğneden baska care yokewet bencede mutlaka bir daha görün. inşallah büyür. Büyümezse bence tabiki doktorun daha iyi bilir ama ilacın değişmeli. Hap kullanıyorsan iğneye geçmelisin yada dozu artmalı
Canim incir kuru yapmaya başla prolaktin in yüksek değilse gerçekten ise yarıyor yumurtaları büyütüyor ve kalite artırıyorKizlar bu ayda olmadi..en son doktora qttiqmde doktor yumurtaliklar büyümeye baslams demsti ya malesf en son qttiqim qibi kalms büyümems
Ben incir kuru uyguladım 21 gün prolaktinin yüksek değilse bişey olmaz Saraçoğlu öyle soylediYa bende klomen kullanıyorum arti olarak incir kürüne başlayayım diyordum o da prolaktini yükseltiyormus bilgisi olan var mi bu konuda kafam karıştı
Ben incir kuru uyguladım 21 gün prolaktinin yüksek değilse bişey olmaz Saraçoğlu öyle soyledi