- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlm zatn 200den az alim yapilmiyo ki genelde sadece bazi yeni gelen arkadslar az aliyolar onlarada söyledm onlarda 200 den az almiyolar artkcnm kişi başi 233 falan okuma düşüyor. bence listenin altina yazalim en az alım 200 diye. yoksa bitmez dua. sende uygun gorursen tabi
damla ve duam belli icin almstn canm cinarada icin almadncnm bende cinar adaya 200 aldıgımı yazmıstım eklememişsin misafir hastane derken çok giremiyom sukur yetiştim
sen onuda al istersen dedin onun içinde almıstımdamla ve duam belli icin almstn canm cinarada icin almadn
hic okumayanlarn sayisini düsunce btti dua canm sn istersn yeni arkads niyetine okums ol bunu üstne braz daha oku da yazym100 daha okudum ben almayanlara az kalsın yinede
gülün duasi bitecek dedim buda senin attign msj canm damlaya flnda al demistm sende bunu yazmstn her neyseYARIN GECE GİREBİLİRİM İNŞALLAH CNM AMA SEN SONRAKİ İKİ ARKADAS İÇİNDE 200 YAZ CNM NOT EDİYORUM OKURUM
sen onuda al istersen dedin onun içinde almıstım