Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla için 300 alıyorum
Yetişemiyorum valla ya.
9.damla_22................................
10.duambelli.............................
11.cinarada.............................
12.halemoon...........................
Bu arkadaşlar için hep 200 alıyorum.
Damla_22 300 aliyorum..
200 aliyorum
250 alıyorum
Damla için 250
damla icin 300 aliyorum allah kabul etsin
200 alıyorum.
Allah razi olsn kuzum iyim sadece disarda oldugumdan yasemine msj atmstm sayfaya bakarmsn diye oda saolsun bakmis düzenlems listeyi tubada güncellims..ama önmzdeki hafyadan snra bn ilgilenemeyecegm sayfayla bu ara braz yoqunm aksatma olmasn die baska bi arkads ilgilenecek artk burayla..Bende tam esmerm91e bişey mi oldu acaba diye merak ettim. Diğer arkadaşlar sayıları takip edince
hepiniz iyi olun dua arkadaşlarım
Çalışmasam ben seve seve üstlenirdim. Çünkü bu sayfada huzur buluyorum. Ama malesef süre sıkıntım varAllah razi olsn kuzum iyim sadece disarda oldugumdan yasemine msj atmstm sayfaya bakarmsn diye oda saolsun bakmis düzenlems listeyi tubada güncellims..ama önmzdeki hafyadan snra bn ilgilenemeyecegm sayfayla bu ara braz yoqunm aksatma olmasn die baska bi arkads ilgilenecek artk burayla..
Canım acele etme daha 1000tane var elbirliği ile bitiririz inşallah. Biz kendimiz için zaten hep dua ediyoruz. Bırakalım da başkaları bizim için dua etsin.Kalani tamamlayim canim...Hepinizden Allah razi olsunnn ..insallah guzel haberler paylasiriz birbirimizle
100 alayim ben de o zamanCanım acele etme daha 1000tane var elbirliği ile bitiririz inşallah. Biz kendimiz için zaten hep dua ediyoruz. Bırakalım da başkaları bizim için dua etsin.
Ç0nkü kimin duasının kime geçeceği belli olmaz.
arkadaşlarım gelin elbirliği ile arkadaşomızın duasını bitirelim.
100 daha alayım
Sen de bir rakam söyle canIm. Arkadaşımızın duasını bitirelimAlan yoksa bende okuyabilirim