yok cnm mihrimah icin almadi eses di o son iki kisinin duasini aldi ve yeni listede yokm dedi babyinlove sadece yeni listede bnde yokum dedi o kadryanlış bişey söylemiyim ama hatırladığım kadarıyla babyinlove son iki kişinin duasını aldı yeni listede yokum dedi
cnm mihrimahn duasina katil istersenYeni listede benne yokum canım rabbim hepinizden razı olsun hakkınız helal edin inşallah dualarımız duyulur tez zamana
eklerm tabi cnm yarn sabah baslicaz sayfayi takipte olyeni lisyteye benide eklermisinizz
eklerm tabi cnm yarn sabah baslicaz sayfayi takipte ol
canım kalan 600üde bana yaz istersen. Bugün hastanede beklerken okumuştum. Tamda 600 kalmış. Babyinlove ayrıldı zaten. Allah kabul etsinMihrimah arkadsn duasi bitmedi daha bitsn yarn sabahtan yeni listeyle baslicaz aramiza yeni katilanlar ve katılmak isteyenler var
tm cnm agzina saglik babyinlove ayrildi evet ama son kisiye okumasi lazmdi hak gecmemsi icin ki bn uyarıda da bulundm nese kalani sana yazdm o zaman cnm yarn sabahtan yeni listemizle baslarz inşallahcanım kalan 600üde bana yaz istersen. Bugün hastanede beklerken okumuştum. Tamda 600 kalmış. Babyinlove ayrıldı zaten. Allah kabul etsin
1kişi daha olduğunu farketmedi heralde. Yeni baya arkadaşımız. Hep böyle çogalırız inşallahtm cnm agzina saglik babyinlove ayrildi evet ama son kisiye okumasi lazmdi hak gecmemsi icin ki bn uyarıda da bulundm nese kalani sana yazdm o zaman cnm yarn sabahtan yeni listemizle baslarz inşallah
alintida yaptim duaya katilmasi icin ama neyse..evet kisi sayımz artti bakalm insallah dahada kalabalk olr dahada cok kisiye okurz inşallah1kişi daha olduğunu farketmedi heralde. Yeni baya arkadaşımız. Hep böyle çogalırız inşallah
canm buldm yazini k.bkma gözümdn kacms 8sevgi8 den once yazmssn canm aldm sni ondn önceye o sebeptenBeni neden yazmadınız ben de katılmak istiyorum diye yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?