- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
yok fistigim cok sukurHayırdır önemli bişey yok değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok fistigim cok sukurHayırdır önemli bişey yok değil mi
Canim kusura bakma yeni girfim 300 aliyorum.rabbim muradini versin
Selam arkadaslar bende varım
Merhabalar. Allah dualarınızı kabul etsin. Bende yeni listeye katılmak istiyorum. Yeni liste oluşturulduğunda nasıl ve ne kadar okumamız gerekiyorsa bana özelden mesaj atarmısınız.
bnde alabilirmiyim eger dolmadıysa 500 alırım
Ban da dua eder misiniz...
Yeni liste olusturdugunuzda beni de ekler misiniz
Listeye benide eklermisiniz ve başlandiğında haberdar edermisiniz ne kadar okucaz..birde hangi duayı okucaz..
Benide eklermisiniz arkadaslar bende katilmak istiyorum ne olur banada dua edim
500 istiyorum ne zman a kar alcam iz kim için okuyoruz bilgilendirir misiniz?
Bende 300 almıştım görmediniz mi acaba ben listede göremedim de
Kelebegim icin 350 aliyorum simdiden.. allah kabul etsin
KelebegimYagmur için 300 aldım eklermisin canım
Kelebeğimyağmur için 300 yazar mısınız sırası gelince okuycam ama akşam misafirlerim var belki gelemem bekletmeyeyim
@asdes arkadaşım inşaallah hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşacağız bir gün.. Allah ım zamanı gelince hepimizin yüzünü güldürecek inşaallah
100 tanesini aldım
Canim kelebeyim icin 350
Tamam teşekkürler
300 aliyorumm
400 okudum
Kelebeğimyağmur için 300 alıyorum
Sıradaki ark. İçin 300 aliyorum
Evet bıtmıs, ben sayfaya gırınceye kadar, hakkkı gecmesın dıye okudum asdes arkadasımıza
Kelebegim.icin 300 aliyorum
Amin canım saolasın.
KelebegimYagmur duası bitmeyecek galiba
100 daha alıyorum
Canim kusura bakma yeni girfim 300 aliyorum.rabbim muradini versin
50 daha okudum
dua kapalımı açıldığı zaman haber verinde bende katılayım
ARKADAŞLAR LISTEMIZIN SONUNA GELDIK BILDIGINIZ ÜZERE..YENI LISTEYI PERSEMBE YAYINLAYACAGM BU SÜRECTE KATILMAK ISTEYEN VEYA LISTEDEN CIKMAK ISTEYEN VARSA LÜTFEN BILDIRIM YAPSIN ONA GÖRE LISTEMIZI YAPAYM..RABBIM KURANI KERIM HÜRMETINE PEYGAMBER EFENDIMIZ (SAV) VE YAKINLARI HÜRMETINE OKUNAN EZANLAR KILINAN NAMAZLAR HÜRMETINE IYI INSANLARIN HÜRMETINE ETTIGIMZ ONCA DUALAR YÜZÜ SUYU HÜRMETINE BIZE VE BIZIM GIBI BÜTÜN EVLAT HASRETIYLE YANIP TUTUSANLARA HAYIRLI ELİ AYAGI DÜZGÜN İMANLI AHLAKLI EVLATLAR NASIP ETSIN HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN HAYIRSIZSA HAYIRLIYA CEVIRSIN INSALLAH...HEPIMIZ ZORLU BIR SÜRECTEN GECIYORUZ RABBIM HEPIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..ARAMIZDA BULUNMAYACAKLARINDA AGZINA YÜREGINE SAGLIK ALLAH RAZI OLSN HAKLARINI HELAL ETSINLER.
tm cnm sende hakkini helal et kendn icin ne kadr aliyosun sana dua ediyorz biliyosunkiArkadaşlar yeni listede ben de olmayacağım biraz ara vermek istiyorum yine arada bir gelir katılırım dualarına..Siz de eksik etmeyin üzerimden dualarınızı.. Doktora falan gitmiycem bu ay incir+havuç kürünü denemek istiyorum bakalım kısmet..
Hakkınızı helal edin..
tm cnm sende hakkini helal et kendn icin ne kadr aliyosun sana dua ediyorz biliyosunki