- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla silemiyorsun
gecms olsn hc mi okuyamayacak durumdasn cnmokuyamiyorum malesef cok fena grip oldum 3 gündür yatiyorum kusura bakmayın
cnm suan yeni kisi alimi yapmiorz liste bitimine az kaldi o zaman istersn eklym olr mu Allah kabul etsn buarada agzina saglikKusura bakmayın ben görmemişim demekki evet okudum
cnm suan yeni kisi alimi yapmiorz liste bitimine az kaldi o zaman istersn eklym olr mu Allah kabul etsn buarada agzina saglik
cnm suanki arkads dahil 3 kisi kaldi herkese okuma bitince sni alintilarm senide eklerm inşallahCOK sevinirim. Ben zaten okunacaklar listesini katsetmemistim okuyanlar listesini demiştim. Hani kim kaç tane alıp okuyor sonra kalanı yazıyorsunuz yaneyse canım ben 300 okudum listeden düştuyseniz no problem
cnm suanki arkads dahil 3 kisi kaldi herkese okuma bitince sni alintilarm senide eklerm inşallah
amiiiiiinV
Hayırlı sabahlar arkadaşlar ben erkenden düştüm yollara dün anneme gitmiştim bu gün onu da yanıma aldım eve gidiyoruz. Duam bitmiş Rabbim hepinizden razi olsun dualarımiz kabul gobislerimiz bebis dolsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere içisira da bizlere allah im inşallah
canm listeye eklendqn zaman okumaya basla olur mu smdi bastaki arkadaslara duan gecmedi haksizlk olmasn olur muTamam canım 300 tane daha alayım
birkac güne kadar duamiz tekrar basa dönecek inşallah o zaman sizide eklerz sayfayi takipte olun bn liste basa dönünce alintilarm siziBeni de listeye eklermisiniz lütfen
canm listeye eklendqn zaman okumaya basla olur mu smdi bastaki arkadaslara duan gecmedi haksizlk olmasn olur mu