Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk aşılamaya göre sperm değerleri daha iyi inşallah olur bu seferAllah yardimcin olsun. İnşallah tutar
sen duanı ihmal etme. Allahın izniyle olur.ilk aşılamaya göre sperm değerleri daha iyi inşallah olur bu sefer
canm hosgeldn bir kac güne listemiz bitmis basa dönms olur o zaman senide eklerzSelam arkadaslar bende varım
listede sirasi gelmis kisi icin herks okuyabilcegi kadar dua aliyo genelde 300 altinda alim yapmiyoduk bu listemizde kisi sayimiza göre en az 300 aldigimzda ancak tamamliyodk yni olusturacagmz listede daha cok kisi olursak kisi basi daha az okuyabilecegz genelde 1 kisiye günlk 7000 adet okuyoruz bazen 1 kisinin duasi hemn bitiyo ve 2.kisiye geciyoruz bazende iki gün bir kisiye okuyorz belli olmuyor tek sartimz herkstn dua alinmasi..iki kisiye üst üste dua almayani listeden siliyoruz300 ü bir gunde mi okuyoruz..
canm suan son 3 kisi kaldi tahmini en gec liste persembe günü basa döner o zaman eklerim senide tek şartımiz herkesn duasina katilim yapilmasi..iki kisidn üst üste dua almayani siliyoruz liste basladiginda msjini alintilarm sende o zaman qelrsnMerhabalar. Allah dualarınızı kabul etsin. Bende yeni listeye katılmak istiyorum. Yeni liste oluşturulduğunda nasıl ve ne kadar okumamız gerekiyorsa bana özelden mesaj atarmısınız.
cnm hc sormuyorz ya k.bkma nasilsn nasil gidiyo hamilelik ?300 aliyorum