- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o dünde almadi valla pek bekleyecek bsy yk qibi ama hadi bekleyelm az dahaDerya için 350 okudum. kalan 100 taneyide almak isterim ama onuda ben alırsam mihrimah listeden çıkıcak. isterseniz biraz bekleyelim gelmezse direk bana yazarsın canım.
o dünde almadi valla pek bekleyecek bsy yk qibi ama hadi bekleyelm az daha
dün sabah girms ama dua almamsti nese az daha bekleyelmBenim için farketmez aslında ama belki önemli bir işi çıkmıştır girememiştir nete. bunca kişi için okudu, onunda duaya ihtiyacı var sonuçta.
Sadece benim bekleyelim dememle olmaz. diğer arkadaşlar geçelim diyorsa yaz canım bana 100 daha.
dün sabah girms ama dua almamsti nese az daha bekleyelm
Bende puregon kullandım 5 gün bugün yumurta takibim var. Hayırlısıyla bakalım☺☺Pregon.kullandim.can 125 uniteyle basladim 150 unite vurundum bikac gun sonrada 75 e dusurdu doktorum yumurta sayin cok.diye.
kalan 100 de yazdm sana cnmTamam ben çınarada için şimdiden 300 alıyorum. yeni kişiye geçeceğin zaman ismimi alıntılarsan sevinirim. eğer gelmemisse @Mmihrimah ben 100 daha okurum.
kalan 100 de yazdm sana cnm