- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TATLIM SIRA SENDE350 okudum
Hadi almayanlar haftasonu modundan cikin artk kizlar bitsn artk arkadsimzn duasi
GELMEYEN ARKADAŞLARA MESAJMI ATSAN ACEP BELKİ BİNİM GİBİ BİLDİRİM ALMIYOLARDIR...Hadi almayanlar haftasonu modundan cikin artk kizlar bitsn artk arkadsimzn duasi
dünden beri girmems baktm da ama dun qirdklerndede almamslar az daha bekleyelm qelmezlerse paylasrz aramzda artkGELMEYEN ARKADAŞLARA MESAJMI ATSAN ACEP BELKİ BİNİM GİBİ BİLDİRİM ALMIYOLARDIR...
kızlar kusura bakmayın bugün annemlerdeyim giremedim 350 alıyım bende
CANIM BEN GİRMESEN BANA BİLDİRM GELMİYO.. BENİ ARADA ALINTILARMISIN.. YENİ KİŞİYE GEÇİNCE..dünden beri girmems baktm da ama dun qirdklerndede almamslar az daha bekleyelm qelmezlerse paylasrz aramzda artk
tm cnm olur istersn smdiden yeni kisiye alablrsn zatn az kaldi bu duamz gün icersnde tekrar qiremezsen diye diyorumCANIM BEN GİRMESEN BANA BİLDİRM GELMİYO.. BENİ ARADA ALINTILARMISIN.. YENİ KİŞİYE GEÇİNCE..
gul333 İÇİN 300 aldim allah kabul etsin.tm cnm olur istersn smdiden yeni kisiye alablrsn zatn az kaldi bu duamz gün icersnde tekrar qiremezsen diye diyorum
aynı şeyi bende istiyorum yeni kişiye geçince hepimizi alıntılasan olmazmı bir mesajda hepimize alıntı yap yeni kişiye geçtik diye zahmet olmazsaCANIM BEN GİRMESEN BANA BİLDİRM GELMİYO.. BENİ ARADA ALINTILARMISIN.. YENİ KİŞİYE GEÇİNCE..
ee her defasinda tek tek sayfalari karıştırıp hepinzn msjlarni bulmam lazm zor olr o braz sz takipte olun ara ara hep bakin sayfaya birdee yukarda izledgm konular diye buton var ordan da takip edeblrnszaynı şeyi bende istiyorum yeni kişiye geçince hepimizi alıntılasan olmazmı bir mesajda hepimize alıntı yap yeni kişiye geçtik diye zahmet olmazsa
tatlım takipteyim ama bildirim gelmiyo...ee her defasinda tek tek sayfalari karıştırıp hepinzn msjlarni bulmam lazm zor olr o braz sz takipte olun ara ara hep bakin sayfaya birdee yukarda izledgm konular diye buton var ordan da takip edeblrnsz