- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Aa ben de 29 yaşındayım ama 4.5 yıllık evliym sen daha yeniymissun tatlım olur inşallah bu defa gebeliğin sağlıklı sorunsuz bi şekilde geçerbenim yaş 29 ve 1,5 yıllık evliyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ben de 29 yaşındayım ama 4.5 yıllık evliym sen daha yeniymissun tatlım olur inşallah bu defa gebeliğin sağlıklı sorunsuz bi şekilde geçerbenim yaş 29 ve 1,5 yıllık evliyim..
anastesiz 500arkadaşım merhaba ben 2 ay once anestezi almadan Rahim filmi çektirdim.inan hiçbişey duymadım.5 dk bile sürmedi bitti dediler.çok şukur bir sorun çıkmadı bende.bu kadar yuksek bir fiyatta degil.acaba anestezi yuzunden mi bu kadar dediler bilemedim.şimdiden geçmiş olsun.allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
Esmerim için 300 aldım, Allah kabul ede
Esmerm için 350 alıyorum
350 okudum
Cerencm duan cok hizli ilerledi insallah bebisnde bu kadr cabuk gelr umarm bnmkide hizli ilerler okuyan herkstn smdidn Allah razi olsn kendm icin 300 aldm
300 aliyorum
7.000 ADET;Esmerim arkadasimiz icin 400 aliyorum allah kabul eylesin hayirli evlatlar nasip etsin
7.000 ADET;100 daha ekle canim
Cerencm duan cok hizli ilerledi insallah bebisnde bu kadr cabuk gelr umarm bnmkide hizli ilerler okuyan herkstn smdidn Allah razi olsn kendm icin 300 aldm[/
Evet canım maşallahımız var ALlah herkesten Razı olsun Rabbim hepimizin tez zamanda ellerini doldursun bebişlerşe inşallah.Amin
7.000 ADET;200 okudum