- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ya eses i duasi bitmiş ya bugün misafirm vardı ancak girebildim canım esas çim hakkını Helal Et bazen uzun sürüyor ama senin sanstan duan bitmiş hemen Rabbim gönlüne göre versin inşallah bi bebeğin olsun hayırlı sağlıklı tombs yanaklı pamuk tenli yamuk elli misss kokulu tüm yılların acısını çıkar t doya doya kokla öp yavrucugunu canı gönülden duamdi
Canim esesin 100 daha okumadim okumak istermisinAy ya eses i duasi bitmiş ya bugün misafirm vardı ancak girebildim canım esas çim hakkını Helal Et bazen uzun sürüyor ama senin sanstan duan bitmiş hemen Rabbim gönlüne göre versin inşallah bi bebeğin olsun hayırlı sağlıklı tombs yanaklı pamuk tenli yamuk elli misss kokulu tüm yılların acısını çıkar t doya doya kokla öp yavrucugunu canı gönülden duamdir bu sana canım Tekrar hakkını Helal Et
Mira için 300 aldım, içinden gecen kabul olsun inş
300 aldım canlar
300de mira için alıyorum
300 aldim
300 aliyorum
Kizlar ekledimMira için 300 okuyorum Allah kabul etsin sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin inşallah ona
Canim bitirdim eses duasiniCanim esesin 100 daha okumadim okumak istermisin
Allah razi olsun canim saglikli hayirli evlatlar diliorum Rabbimden inşallahAllah kabul etsin rabbim hayirli bir evlat nasip etsin
helal olsun canim ayni dediğin gibi biriciğim askim bebeğim varAy ya eses i duasi bitmiş ya bugün misafirm vardı ancak girebildim canım esas çim hakkını Helal Et bazen uzun sürüyor ama senin sanstan duan bitmiş hemen Rabbim gönlüne göre versin inşallah bi bebeğin olsun hayırlı sağlıklı tombs yanaklı pamuk tenli yamuk elli misss kokulu tüm yılların acısını çıkar t doya doya kokla öp yavrucugunu canı gönülden duamdir bu sana canım Tekrar hakkını Helal Et
saol bitanem agziniza yüreğinize saglikCanim bitirdim eses duasini