Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim. Tedavin ins basarili gecer ve Allah nasip Eder ins bebegin olur. Dua edicem sana saolassin
300 okudum cnm
kızlar ben listeden cıkıyorum.tüp bebek tedavisine başlayacam kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin dualarınızda benide anmayı unutmayın
tubams ada okuyorum 300 sırası gelince eklersin eses yeni eklenmiş görmemişim
Tubamms 500
Kizlar bugun yogundum bayagi bi cok kisitli girdim foruma. Yenibidunya yetisemedim duana.
Tubams icin de 300 aliyorum.
Yeni listede olmqyacagim. HAKKINIZI HELAL EDIN DOSTLAR.. ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN. INSALLAH KUCAHINIZ BEBISLE DOLAR EN KISA SUREDE. HOSCAKALIN.
Bende inşaallah tubams için 200 okuyorum... Iyi geceleer...
400 aldm canm
400 okuyacagım bende tubamss için, kabul olsun inş
200 alıyorum canım
Y yenibidunya nın bildirimini yapmamışım ama onun niyetine 200 okumuştum gündüzden, liste bitmiş ama yine de hediye ediyorum onun niyetine, hakkını helal etsin . Listedeki son arkadaş tubamss için de 250 okudum.
300 alıyorum
inş tatlım inşş. mart ayı bizim için yumurtlama ve bebişlerimize hamile kalıp.. sağlıklı hayırlı evlat doğurmamıza yardım etsin rabbim..Kizlar brazdan doktora gidicem yumurta takibi yapilio lütfen dua edin inşallah bu defa yumurtalar büyümstr