- 31 Ocak 2015
- 1.140
- 1.101
insallah canimm Rabbim yardimcin olsun asilama mi olacan yoksa igneyle mi tedavi olacan.sadeceKizlar brazdan doktora gidicem yumurta takibi yapilio lütfen dua edin inşallah bu defa yumurtalar büyümstr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canimm Rabbim yardimcin olsun asilama mi olacan yoksa igneyle mi tedavi olacan.sadeceKizlar brazdan doktora gidicem yumurta takibi yapilio lütfen dua edin inşallah bu defa yumurtalar büyümstr
suan sadece takip edilio büyüdü mü büyümedi mi ona bakilio insallah büyümstr sonrasi nolcak bilmiorminsallah canimm Rabbim yardimcin olsun asilama mi olacan yoksa igneyle mi tedavi olacan.sadece
aminnnnnnnnnnncanlar hep beraber nisanda baslicaz insallahhhhh hayirli güzel sonuclansin tedavilerimiz cümleten bebeislere kavusalimmmm
Amiiiiiinnnnnnnnnnaminnnnnnnnnnn
canim 100 hayristen dustum kalanini yenibidunyadan dsucemYenibidünya arkadasıma 400 okudum Allah kabul etsin
Amin Allah razi olsun canımYenibidünya arkadasıma 400 okudum Allah kabul etsin
tmm canim liste yeniden baslayinca seni silerim300 okudum cnm
kızlar ben listeden cıkıyorum.tüp bebek tedavisine başlayacam kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin dualarınızda benide anmayı unutmayın
tubams ada okuyorum 300 sırası gelince eklersin eses yeni eklenmiş görmemişim
helali hoş olsun amiiinnn inşallah Rabbim eli boş döndürmesintmm canim liste yeniden baslayinca seni silerim
hakkında hayirlisi olsun
tez vakitte müjdeli haberlerle bize geri donus yaparsin insallah
sende hakkini helal et canim