- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
inşallah hamissindr insallah asilamami yapilmsti canmcanim sabah verdim kan sonucu gec cikicak 17:30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamissindr insallah asilamami yapilmsti canmcanim sabah verdim kan sonucu gec cikicak 17:30
insallah hayirlisi canim. yok tüpinşallah hamissindr insallah asilamami yapilmsti canm
Allah yardımcın olsun canımkizlar bugun istanbula tuo bebek icin gorusmeye geldim yarin randevum var dua edin bana allahim dualarimizi kabul etsin insalah 500 de bana yazin
Bebeğin inş seninledir canıminsallah hayirlisi canim. yok tüp
tamda sira sende canm Allahm yardmcin olsnkizlar bugun istanbula tuo bebek icin gorusmeye geldim yarin randevum var dua edin bana allahim dualarimizi kabul etsin insalah 500 de bana yazin
canim ben yurtdisinda yasiyorum burda yaptirdim. bazi sigortalar bir kismini, bazilari hepsini karsiliyor. 3 kez hakkin var.Bebeğin inş seninledir canım
Tüp bebek ne kadar tutuyor canım.
Herşey dahil ne kadar ödediniz
300 eklermisin canim akşam okurum
300 de ben alayım.
kizlar bugun istanbula tuo bebek icin gorusmeye geldim yarin randevum var dua edin bana allahim dualarimizi kabul etsin insalah 500 de bana yazin
200 okudum cnm
ECEM ICIN 200 DE BANA YAZ CNM SIMDILIK ESESIM
ne kadr sevindm anlatamam yaaaa Allaha bin sükür canm inan kendm hamile kalmsm qibi sewndm rabbm bizede nasip etsn inşallah gözünaydn canm Rabbm saqlikla kucaqina almayida nasp etsnkizlar rabbime bin sükür ki sonucum pozitif. insallah devami gelir. rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin insallah.
dua ya devam edicem canim
Canım gözünaydınnn Cok sevindimkizlar rabbime bin sükür ki sonucum pozitif. insallah devami gelir. rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin insallah.
kizlar rabbime bin sükür ki sonucum pozitif. insallah devami gelir. rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin insallah.
Cok sevindim canim. Benim de carsamba gunu test gunum. Insallah tutmusturkizlar rabbime bin sükür ki sonucum pozitif. insallah devami gelir. rabbim bütün isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin insallah.