Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 adet aylin için aldim
300 Alıyorum
200 aldım
250 de ben aliyim simdilik kizlar
250 ekle canim
simdilik 250 aldim aylin icin esesim
Aylin için 350 okudum canım
200 ben aliyorum
200 eklyn
+100 eklyn
100 adet aldım
350 alıyorum inşallah rabbim tez vakitte verir duamızın mucizelerini
300 canim
Spring2014 canım senin için çoktan 250 okumuştum ama bildirim yapamadım duan bitene kadar. Senin niyetine hediye ediyorum yine de . Hakkını helal et olur mu?
babyinlove Aylin için de 250 okudum şimdilik.
500 aldım Aylin arkadaşımız içn Ãlah kabul etsin inşallah
tmm canim crazy takipte olsun hangi gun kime okunmuş bildirimini yapsin bazen bir kişiye 2 gun suruyo dua nerdeyseEsEs cigim yarin gece benim paketim bitiyo esim ne zaman yukler kac gun surer bilemiyorum ben girebilirsem onun teldeki netinden baglanirim ama giremezsem de crazy3527 yani Rakibe arkadasim benim.icin buraya yazdiracak canim haberin olsun ben hergun mutlaka okuyacam.ama burasi icin 250 adet zaten Rakibe de bildirecek sana canim diger topicteki arkadaslara da soyleyecem hak gecmesin.kimseye okuyacam ben gunluk tatlim
kime okunuosa canim ona gore bildirirsin takipte ol bizi.kızlar ben bu topikte yokum ama takibe aldım gülşen için hergün bildirim yaparım size
yazarim tabiki tatlim bildirirsen de daha iyi olurEsEs50 canım olur da dua bitmek üzere olmasına rağmen benden bildirim gelmezse, benim adıma 250 ekleyebilir misin herhalükarda ? Ben düzenli okuyorum zaten ama buraya yazamadığım zamanlar oluyor.