- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
Tamam canim sen nasil istersen hemen degisturiorum ,bende nisan dogumluyum bu aradaINSALLAH .CNM LISTEDE BENLE SENIN ISMINI YER DEGISTIRIRMISIN LUTFEN????? 9 UGURLU SAYIMDIR DA NISAN 9 DA DOGDUM BEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim sen nasil istersen hemen degisturiorum ,bende nisan dogumluyum bu aradaINSALLAH .CNM LISTEDE BENLE SENIN ISMINI YER DEGISTIRIRMISIN LUTFEN????? 9 UGURLU SAYIMDIR DA NISAN 9 DA DOGDUM BEN
AY KIZ IKIMIZDE KOC MUYUZ NE GUZEL
Tamam canim sen nasil istersen hemen degisturiorum ,bende nisan dogumluyum bu arada
Evet kuzum ayni burctanizAY KIZ IKIMIZDE KOC MUYUZ NE GUZEL
Dua okuoruz canim 7000 hergun 1 kisyeKizlar nasil yapiliyor bu bende yardimci olmak isterim. Ayrica bende hamiş kalmak isteyenlerdenim
BAK CNM YUKARIDA YAZIYOR "RABBI HEBLI MIN LEDUNKE ZURRIYETEN TAYYIBETEN INNEKE SEMIUDDUA" OKUYORUZ VE BURAYA YAZIYORUZ SIRA KIMDEYSE MESELA AYSEYE 100 ADET OKUDUM DIYE YAZICAKSIN ESES LISTEYI GUNCELIYOR HER GUN.Kizlar nasil yapiliyor bu bende yardimci olmak isterim. Ayrica bende hamiş kalmak isteyenlerdenim
Canım ekledim seni listemize ama günlük girip dua alman lazım çünkü kimin Duası kabul olur bilemeyizArkadaslar beni de eklermisiniz
Bende 150 tane aliyim sengul arkadasim.icin