evet bende ordaki listeden bahsediyom....Canım mesele kapandı bundan 10 gün önce falandı
Listeye adını yazdırıyorlar sırası gelince herkesten dua alıyorlar kendilerinin sırası gecince bir daha topiği ugramıyorlar durum böyleydi
sonra söyleyince @gulucukgs ün dediği gibi söyleyen kötü oldu
Bizi kandırırlar ama Allah ı asla
Bu arada burdaki arkadaşları tenzih ederim ben ya latif okuduğumuz Listedeki olaydan bahsediyorum canım
ya latif... herkes üstü kapaklı bir sürü laf saydı.. bi tur daha dönsün çıkçam.. çünkü bana okudular.. herkese okuyayım diye hak geçer diye korkuyom.
Canım mesele kapandı bundan 10 gün önce falandı
Listeye adını yazdırıyorlar sırası gelince herkesten dua alıyorlar kendilerinin sırası gecince bir daha topiği ugramıyorlar durum böyleydi
sonra söyleyince @gulucukgs ün dediği gibi söyleyen kötü oldu
Bizi kandırırlar ama Allah ı asla
Bu arada burdaki arkadaşları tenzih ederim ben ya latif okuduğumuz Listedeki olaydan bahsediyorum canım
Aynı topikten bahsetmişiz canım evet dediğim gibi Duaya katılın demenin neresi kötü kiya latif... herkes üstü kapaklı bir sürü laf saydı.. bi tur daha dönsün çıkçam.. çünkü bana okudular.. herkese okuyayım diye hak geçer diye korkuyom.
Oraya katılmadım canımolsun canım bizde kendimiz açarız yeni dua topiği giren kişiler belli zaten bizde.
Oraya katılmadım canım
Dediğin gibi olmuştur yani var öyle insanlar
Kendileri için o kadar sure dua okutup çıkmışlar ama okuttukları dua makbul oldumu yani
Allah ıslah etsin öyle insanları canım
Allah rızası için biz üstümüze düşeni yapalım gerisi onlara kalmış
cnm nerelerdesin dünde seni konustuk tefriciye formunda nerelerde diye nasıl oldun.göremeyince yoklugun fark ediliyor.bugün reglim bitiyor davan için okumaya baslayacam inşallahben dedim hak geçiyor diye ne hakkı geçecekmiş diyor.
Aynen herkes kalbinin ekmegini yermiş ben elimden geldiğince sabahtan işlerime bile başlamadan ne okuyacaksam okuyorum hepsiniOraya katılmadım canım
Dediğin gibi olmuştur yani var öyle insanlar
Kendileri için o kadar sure dua okutup çıkmışlar ama okuttukları dua makbul oldumu yani
Allah ıslah etsin öyle insanları canım
Allah rızası için biz üstümüze düşeni yapalım gerisi onlara kalmış
Nasıl hak geçmez anlamadımben dedim hak geçiyor diye ne hakkı geçecekmiş diyor.
Nasıl hak geçmez anlamadım
Sözüm ona sen herkese dua nı yaptır sonra ortadan kaybol olurmu öyle şey
Tabi canım allah korusun hastalık var kötü bişey olur giremez onlara sözüm yokAynen herkes kalbinin ekmegini yermiş ben elimden geldiğince sabahtan işlerime bile başlamadan ne okuyacaksam okuyorum hepsini
Aynen Allah görüyor ne diyelim önemli olan niyet değilmi.Tabi canım allah korusun hastalık var kötü bişey olur giremez onlara sözüm yok
Amahedef 2016 nın anlattığı gibi insanlarda var onlara kızdık bizde
Bende çok şükür bugüne kadar bir kişi bile atlamadan 8 sayfadada herkesin duasına katıldım şükür senin gibi içime sinmiyor yoksa
Evet canım Rabbim biliyor niyetimiziAynen Allah görüyor ne diyelim önemli olan niyet değilmi.
Amiiiiiiiiinn cnm inşş.Babam bizlere her zaman onu söylemiştir ve kendinde öne cıkan özelliğidr adalet duygusu.Evet canım Rabbim biliyor niyetimizi
Belki iyiniyetimizden belkide adil oluşumuzdan dolayı Rabbim gönlümüzdekini bize yaşatır inş
Aynen herkes kalbinin ekmegini yermiş ben elimden geldiğince sabahtan işlerime bile başlamadan ne okuyacaksam okuyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?