- 21 Ağustos 2014
- 127
- 158
- 48
Çok üzüldüm canım benim ya Rabbim tez zamanda geri gönderir meleğini inş10 gün öncesi cuma günü kanamam oldu ve düşürdüm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canım benim ya Rabbim tez zamanda geri gönderir meleğini inş10 gün öncesi cuma günü kanamam oldu ve düşürdüm....
Bende 200 okudum eklermisiniz
250 daha okudum
250 de bana yazin kizlar
tatlım sıra sana geldi... sağlıklı hayırlı evlatların olsun.. rabbim hepemezi sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.250 daha okudum
100 ilkgözağrıma +150 miraya ekledim tatlım250 de bana yazin kizlar
tatlım başka bi topikte ben herkes duaya katılsın dedim diye linç etmedikliri kaldı beni...
200 de bana canım allah kabul etsin şimdiden
kızlarrrr nerelerdesiniz?canım bana 50 tane yazarmısın
Niye canım olurmu oyle sey ya bizim burdaki amacımız ney herkese dua etmek ve onlardan da dua almak biz bu listeyi onun için yapıyoruz sonuctatatlım başka bi topikte ben herkes duaya katılsın dedim diye linç etmedikliri kaldı beni...
Niye canım olurmu oyle sey ya bizim burdaki amacımız ney herkese dua etmek ve onlardan da dua almak biz bu listeyi onun için yapıyoruz sonucta
Dediğin topik ya latif miydi ordada Duaya katılın lütfen denildi ooo söylenmeyen laf kalmadı sanki dua edin denilerek kötü bişey istenildi onlardan
ya latif... herkes üstü kapaklı bir sürü laf saydı.. bi tur daha dönsün çıkçam.. çünkü bana okudular.. herkese okuyayım diye hak geçer diye korkuyom.hangi topik o müdahale edeyim :))))))
Canım mesele kapandı bundan 10 gün önce falandıhangi topik o müdahale edeyim :))))))