- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
Aynen öyle valla sagol cnmay geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle valla sagol cnmay geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış tatlım
maşallah cok hizli okundu canim dua n inşallah saglikli hayirli evlatlarin olurInanmiyorum aaaa kendime yetişemedim mesayideydim yeni paydos edip geldim ve sok oldum sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizden
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnAllah razı olsun hepinizin dilekleri en kisa zamanda olur inşallah
canim bana 800 yaz narin arkadasimiz icinKIZLAR 7000 ADET:
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA.
Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
NARİN arkaşımıza okuyoruz.
LİSTEMİZ:
1.Sumisali22.......................
2.Ağustos72 ....................... 200
3.Akimel..............................
4.Yasemin...........................200
5.Okulum...........................
6.Belinyesila(Şengül).........
7.Cumba................. ...........
8.Narin333.........................
9.Tuuba84 ..........................
10.Istanbulunsultanı...........
11.Gulucukgs(betül şule).....
12.Eymen4545 ......................
13.Ecem8736(ebru)...............
14.Masculin(ayse)................
15.Ersu(suzan).....................
16.ilkgözağrım06.................
17.EsEs50..............................600
18.ceren15.............................
19.mira26............................. 250
20.volhat...............................
21.Angels26............................
22.Z_ipek...............................
KALAN=............................... 5.750
Allah kabul etsin inşallah
Canım 600 du 200 daha mı ekliycem listeye yoksa 600 un ustune 800 daha mı ekliyimcanim bana 800 yaz narin arkadasimiz icin
200 daha ekle canim toplam 800 okudumCanım 600 du 200 daha mı ekliycem listeye yoksa 600 un ustune 800 daha mı ekliyim
canim herkes listeye karisirsa asil o zaman karışmaz mi ? sizlere zor oluo sa bilemiycem ama bana sorarsan 1 kişi ilgilensinKızlar okuyanlar listeden düşerek gitseler iyi olur karışıklıkta olmaz. Listeden düşemeyenler bir kere toplam okuduğunu yazsınlar ki yine karışıklık olmasın
Canım 1 kişi PC başında bekleyip giremiyor ilgilenemiyor o yüzden herkes okuduğunu düşerek gidiyor telden girip yapamayanlarınkinide kim düşüyorsa o an bakıp düşüyor sende eğer düşemiyorsan listeden aynı kişi içinde bir kaç kere okuyup parça parça bildirim yapıyorsan Son listeye bak önceki okuduğun düşülmüşse yeni rakamı sadece soyleki karışıklık olmasın canım yoksa rakamı düşen arkadaş dalgın olur iki kere düşmüş olur listeden ve bu seferde okunan arkadaşa eksik okunmuş olurcanim herkes listeye karisirsa asil o zaman karışmaz mi ? sizlere zor oluo sa bilemiycem ama bana sorarsan 1 kişi ilgilensin