Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başakcım benım lıstemı yayınlamayacakmısın:)sabırsızlıkla beklıyorum tek ben kaldım sanırım okuyan arkadaslarda beklıyorum canım
8 gunun kalmis hayirlisiyla ....tamam canim saolasinn
başakcım saat geç oldu ama haber vereyim dedim bugün dayanamaıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı bunu yazacağımı hiç ummazdım ama hamileyimmmmmm
başakcım saat geç oldu ama haber vereyim dedim bugün dayanamaıp kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı bunu yazacağımı hiç ummazdım ama hamileyimmmmmm
Ay ne kadar güzel bir haber bu.
Rabbim dualarımızı kabül etti çok şükür.
Bende çok mutlu oldum inan ki.
Sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.
Tekrardan tebrikler tatlım.
ayyy canimm cok sevindimm rabbim devamini getirsin insallah saglik sorunsuz bir hamilelik gecirirsin rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsin insalahhh
Degerler nasil iki embriyor traansfer etmislerdi yanlis hatirlamiyorsamm ayy ikizde olsalar fena olmaz yanii:)))
gercekten canim cok sevindimm bak bekledin bekledin demekki zamani varmiis
aminnn canım aminnnn cuma günü bi daha test yaptırcaz (zaten test günümüz cumaydı ) inşallah yükselir evet iki embriyo transfer edilmişti ama ikiside tutundumu emin değilim 9. gün değerim 50.77 çıktı sence ikiside benimlemi ?????
demi canım yaa şubattan beridir bekliyorum allahım sonunda nasip etti çok mutluyum çooooook
allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin bundan sonra dualar benden (hamilelerin duası kabul olurmuşya)
ben de okurum arkadaşım
ben de okurum listeyi kim hazırlıcak ama:44:
biraz daha katılım olsa...
ben hazırlarım
1-aylin06*1000
2-muniskesi*1000
3-samyeli112233*1000
4-?????????
5-?????????
6-??????????
7-??????????
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
merhaba ben de katılmak isterim listenize sizde uygun görürseniz
eylül de 3tüp bebek denemesini yapacağım inşallah Rabbim minik meleğimi nasip eder.
benle birlikte isteyen herkese nasip olur inşallah
ben hazırlarım
1-aylin06*1000
2-muniskesi*1000
3-samyeli112233*1000
4-yesil034*1000
5-?????????
6-??????????
7-??????????
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
3 kişiye daha ihtiyacımız var