yeni listemiz böyle okumak istemeyen var mı ??
cevaplarınızı bekliyorum ??
1.EFIRES =1000-----------------*
2.mirror1981=1000 -------------*
3.esma=1000 ------------------*
4.umut99=1000------------------*
5.antikdeniz=1000----------------*
6.petek11= 1000------------------*
7.canan456=1000-----------------*
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
canım seni listeye ekliyorumarkadaşlar ihtiyaç olursa bende okumak isterim.
slm kızlar listeleriniz ne durumda eksikler olabiliyor bazen şuan ki durumunuz nasıl eksik olursa bana özelden ulaşıp bende katılmak isterimm...allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin......
1.umut99=1000------------------*
2.antikdeniz=1000----------------*
3.canan456=1000-----------------*
4.esma=1000 ------------------*
5.merice35--------------------*
6.supriz06----------------------*
7.ecehan-----------------------*
arkadaşlar yarın başlıyalımm 2 günde bir arkadaşa okuyoruz bu sefer hızlı olalım inş dualarımız kabul olur
1.umut99=1000------------------*
2.antikdeniz=1000----------------*
arkadaşlar yarın başlıyalımm 2 günde bir arkadaşa okuyoruz bu sefer hızlı olalım inş dualarımız kabul olur
arkadaşlar bugün başlıyoruz o zaman 2 günde 1000 tane 1 kişiye okuyacağız ve 14 günde bitecel di mi ? Allah kabul etsin.bir de besmele çekerek mi okuyorsunuz besmelesiz mi???? cok sordum kusura bakmayın:)))))
selam kizalaaaar yarin benim opu var bana dua edin ne olur kaliteli yumurtalarim olsun son opum olsun.Allhim herkese nasip etsin insallah bu arada dualara tekrar baslarsak basakcim beni beyenirmisin yada ozelden bi haber bu aralar kafam ustumde deyil...dun ikindi namazi icin durdum ama oglen namazini kimsim,anca bitince aklima geldi tekrar kildim o kadar yani...hepinizde opuldunuz
Dualarim seninle canimm rabbim bu seferi son kilar insallahh melegine kavusursun hem bol olsun yumoslar hemde kaliteli olsun sonrada bebis olsun gobeginde insallahh allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyorum
Tamam canim haber veririm uygunsun demi bugunlerde baslayalim diyorum ama bi eksigimiz var ben bi arkadaslara yaziyimda tam kac kisiyiz ondan sonra birileri katilirsa bize baslariz yeniden...
1.ANTİKDENİZ İÇİN
31 OCAK PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR
1.antikdeniz=1000----------------*
2.umut99=1000------------------*
arkadaşlar bugün başlıyoruz o zaman 2 günde 1000 tane 1 kişiye okuyacağız ve 14 günde bitecel di mi ? Allah kabul etsin.bir de besmele çekerek mi okuyorsunuz besmelesiz mi???? cok sordum kusura bakmayın:)))))
selam kizalaaaar yarin benim opu var bana dua edin ne olur kaliteli yumurtalarim olsun son opum olsun.Allhim herkese nasip etsin insallah bu arada dualara tekrar baslarsak basakcim beni beyenirmisin yada ozelden bi haber bu aralar kafam ustumde deyil...dun ikindi namazi icin durdum ama oglen namazini kimsim,anca bitince aklima geldi tekrar kildim o kadar yani...hepinizde opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?