Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bitirdim yeni listeye basladım canım allahım kabul etsin
canım ben bitirdim yeni listeye basladım canım allahım kabul etsin
esmacım bende inşallah yarın başlayacağım gamzear için okumaya. Ayrıca ilk doktora yarın gideceğim inşallah keseyi görürüz. Herşey olumlu geçer bernim için inşallah..
sa kızlar benide alır mısınz arkadaşlığınıza?????((( lütfeeennnn
Kizlar hayirli gunler.daha simdi ilk defa giriyorum siteye.hemen buraya geldim.en sonki listenin hepsini okumustum ama yeni listeye firsat kalmadan trafik kazalari bilmem nelerle ugrasiyorum.hayatip pek iyi gitmiyo cok uzgunum hakkinizi helal edin.
arkadaşım bende dahil olmak istiyorum listeye hem başka arkadaşlar için dua etmek hemde dularını almak... hz Allah banada ve tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin... aminn...
1.deniz1717..................... okudu
2.gunslinger.................... okudu
3.blk10............................ okudu
4zebebek......................... okudu
zebebek 1000 tane adına okudum....allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşşallhhh....
canım yaaa ben bu topıgı kaybetmıstım. sımdı mesajını gordum. Allah razı olsun hepınızden.Şu an 5 haftalık hamıleyım. rabbım dualarımızı kabul ettı. bende sıze dua etmek ıstıyorum.sımdı kıme kactane okumam gerekıyo. bu sefer sık kullanılanlara ekledım topıgı guncell takıp edecem.:)
sa kızlar benide alır mısınz arkadaşlığınıza?????((( lütfeeennnn
ALLAH razı olsun canım ağzına sağlık aminnnnn inşallah
bebekgelsin ve kays arkadaşlar bizim listede biri eksikti onun yerine girebilirsiniz ikinizden biri
deniz1717 ile başlayan liste sanıırm o ilginenio
1.GAMZEAR İÇİN.....
30 ARALIK PAZAR SAAT 21:00 A KADAR
1.gamzear =1000-------------- *
2.EFIRES =1000-----------------*
3.mirror1981=1000 -------------*
4.esma=1000 ------------------*
5.umut99=1000------------------*
6.antikdeniz=1000----------------*
7.petek11= 1000------------------*
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
sa arkadaşlar ben dahil olmak istiyorum ama ayrıntılı bilgi yazarmısınz şimdi bu ayeti her gün mü haftalık mı okuyacağız bi de bu listeye dahil olursam hrkese sıra ile mi okunacak dahil olmak istiyorum... çıkmam lazım birazdan sizler özelden bi mesaj yazarsanız yada bu sayfaya açınca görürüm teşk...
kays seni biszimlisteye alıyorum bizde ekssik bir k,şi, vardı 2 günde bir kişiye okunuyor