Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün de 189 adet okudum esmacım inşallah tez vakitte sağlıklı bir bebeğin olur
bundan sonra da her gün 189 mu okıuycaz
Canım yaa hoşgeldin o zaman tekrar seni aynı sırana alayım madem ama senin geçmişlerde duruyo yandew arkadaşımız için 194 ironik arkadaşımız için 184 tane oku hemen bize yetiş eğer çok gelirse bana söyle ben okuyayım olur mu
slm yandew arkadaşımız için okudum birazdan ironik arkadaşımız için başlarım bitirince haber veririm
bu arada nisanbu arkadaşım yardımın için tşk çok anlayışlısın
canım hoşgeldin aramıza,şimdi şöyle yapalım çarşamba günü başladık biz okumaya sen yandew arkadaşımız için 194 ironik arkadaşımız için 184 ve bugünkü esmacvs arkadaşım ız için 175 okurmusun,yada okuyabildiğin kadar oku bana haber ver kalanına ben yardım edeyim sana sonra bizimle aynı gün devam edersin hergün 175 tane bir arkadaşımız için olur mu ?
nisanbu canım bende katılmak istiyorum ama listeniz sabitlenmiş galiba yeni liste ne zaman oluşacak :97:
tamam tatlım ilk önce bu üç arkadaş için okurum ama bugün bir tanesi için okusam nasıl olur çünki ben 316 tane ayetelkürsi okuyucam bugün yanlızca bir arkadaş için başlarım yarın 2sine birden okurum
ben okurum şimdi atladıklarımı bulmaya çalışıyordum, yazdığın için sağol bu akşam tamamlar sana yazarım tamam diye.çalıştığım için kopuluk oldu kusura bakma hemen süpürgeme atlayıp hızlanayımama zikirmatiğim yok, hesap makinesiyel +1, +1 gidiyorum
Canım gelmeyen arkadaşlarımız var onlardan birinin yerine seni alayım,sen bugün kü 175 i ve dünkü ironik arkadaşımız için 184 ü oku olur mu ?
okudukça bana haber ver olur mu?
ben de okudum kızlar ama 189 adet ona göre eksik varsa ayarlayın ya da biri eksik okusun farkını
bundan sonra 175 okuycam
Allah dualarımızı kabul edin
Tamam canım olur ama ikisinide bugün bitiremem ya bugün yarısını yarında kalanını okurum olurmu :112:
Tamam canım sıkıştırma kendini