kızlar tamam tuurabadan baslıyozda suan 8 kişiyiz sayı olarak gene 1000 tanemı okuyacaz 1000 tanesi fazla oluyyoo sayılı degılmı buu
tuuraba okumuyo canım yani öle umuyoruz. çünkü kendisine ulaşamadık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tamam tuurabadan baslıyozda suan 8 kişiyiz sayı olarak gene 1000 tanemı okuyacaz 1000 tanesi fazla oluyyoo sayılı degılmı buu
benim sadece keyfimbilir'e 700 adet aldım.. yarın bitiririm inşallah...
sebilem için okudum. şimdi mirror a başladım bugün bitiririm inş yarın da kendime geçerim..
arkadaşlar allah razı olsun dua ettiyseniz kabul oldu bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük elhamdülillahh :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunu o kadar gönülden istiyorum ki, isteyen herkes için dua ediyorum hiç merak etmeyin...
ALLAH RAZI OLSUN hepinizden canlarım bu arada ben keyfimbilir inde duasını okudum esmacım tekrar başamı döneceğizgamzear için............
1.esma = 2000 okudu
2.gamzear =1000 okudu
3.EFIRES =1000 okudu
4.sebilem =1000 okudu
5.mirror1981 =1000 okudu
6.keyfimbilir=1000 okudu
YARABBI YARABBİ YARABBİ... Çekmiş oldugumuz tesbihatların hasıl olan sevaplarını Evvela Peygamber Efendimiz S.a.v mın ruhuna onun al ve asabı kiramına ehli beytine ilk peygamberimiz hz. Adem as. ve son peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v min Ruhlarına ve bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçmişse onlarında ruhlarına hediye eyledik sen hasıl eyle alimlerimizin,abitlerimizin,şehitlerimizin,şuhedal arımızın,evliyalarımızın,embiyalarımızın ve bir Cümle Allah dostlarının ruhlarına hediye eyledik sen şuan için haberdar eyle...
ve kardşmiz her ne sıkıntı ve dilegi için okuttuysa onun dilegni kabul sıkıntısını affeyle.ve yeryüzünde ne kadar sıkıntısi olan mümin ve mümine kardşmz varsa onlarında dileklerini kabul sıkıntısını affeyle...amin amin amin
sebilem için okudum. şimdi mirror a başladım bugün bitiririm inş yarın da kendime geçerim..
arkadaşlar allah razı olsun dua ettiyseniz kabul oldu bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük elhamdülillahh :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunu o kadar gönülden istiyorum ki, isteyen herkes için dua ediyorum hiç merak etmeyin...
ALLAH RAZI OLSUN hepinizden canlarım bu arada ben keyfimbilir inde duasını okudum esmacım tekrar başamı döneceğiz