mervecim ne oldu 2 eksik oluştu gnshusna arkadasımızda çıkıyor listeden
Hmmm suan kime okunucak ozaman.bide kendine yaptigin gibi herkezin ismini parantezle yazsakla dualarda daha kolay olur canim
evet canım çıkmak istediğini söyledi ben tamam dedim ama sebebine çok da üzüldüm(( şimdi özel mesaj yazma süremin dolmasını bekliyorum gelmesini rica edecem gönlü güzel her zaman haber veren okuyamadığı zamanda okuyamadığını haber veren bir arkadaşımız kendisi, belki onun duası kabul olacak değil mi nerden bilebiliriz.
Arkadaşlar eksik kalacak olanlara ben gönüllüce yardım ederim tekrarlamak istedim ben gönüllüyüm birinin yerine başkası okumasına takılmayalım lütfen :)))
gamzear için............
1.esma = 2000 okudu
2.gamzear =1000 okudu
3.EFIRES =1000 okudu
4.sebilem =1000 okudu
5.mirror1981 =1000 okudu
6.keyfimbilir=1000 okudu
efıres için .....
1.esma =okudu
2.gamzear =okudu
3.EFIRES =okudu
4.sebilem =okudu
5.mirror1981 =okudu
6.keyfimbilir=okudu
sebilem için...
1.esma= okudu
2.gamzear =okudu
3.EFIRES =okudu
4.sebilem =okudu
5.mirror1981
6.keyfimbilir
arkadaşlar kabakçiçeği duadan çıktı listede kişi kaldık kabakçiçeğinin dualarını ben okuyacağım listemiz bu şekilde
inş en kısa zamanda tamamlıyacağız..
gazel sen kendinkilerini bitirmedin galiba, ben turaba için başladım bile:)
herkes bittikten sonra tekrar baştan başlayacağız değilmi?
Ben kimseye kirilmadim kizlar hak gecicegini dusundugunuz icin cikmak istedim bendeb sikayetciyseniz cikarim.yuregim cikmaktan taraf degil.cunku asil yarim birakirsam hak gecicekmis gibi geliyor.benden memnunsaniz ama kalmayi isterim
canım biz burda çok güzel bir amaç için toplanıyoruz..ben kendi adıma seni asla kırmak istemezdim ama hepimiz insanız hepimizin aklında bazen bazı şeyler gecer birbirimizi üzmeyelim dediğim gibi ben asla kimseyi üzmek istemedim..gel grubumuza canım yeniden
Canım kabakçiçeğini çıkar yerine başkasını al o zaman.
benimde a zkaldı akşam okuyamadım hepsini. akşama bitircem inş.başlarız yine. ben çok emrak ediyorum bakalım kimlerde işe yarıycak.:))
Canlarimmm ben zaten hic cikmak istemiyorum herkezin duasi bitsede burdayim ben.hamile kalsam bile sizin icin hep yine burda kalmayi dusundum ben Allah biliyo cok seviyorum sizi.tabiki birbirimize kirilicaz darilicaz insaniz kalbimiz var.muhim olan sonrasi blk10 arkadasimizi kirdiysam bende ozur diliyorum ondan.dedigim gibi birakirsam asil ozaman hakka giricekmisim gibime geliyor ben sizinleyim kizlar ne olursa
yok canım deniz arkadaşımız çıktı grubtan sebilem gelmek istiyordu ondan haber bekliyorum gelirse onu ekleyeceğiz yoksa birini bulmaya çalışacağız. o zaman sıra değişti yeni listeyi hemen yayınlıyorum
Canlarimmm ben zaten hic cikmak istemiyorum herkezin duasi bitsede burdayim ben.hamile kalsam bile sizin icin hep yine burda kalmayi dusundum ben Allah biliyo cok seviyorum sizi.tabiki birbirimize kirilicaz darilicaz insaniz kalbimiz var.muhim olan sonrasi blk10 arkadasimizi kirdiysam bende ozur diliyorum ondan.dedigim gibi birakirsam asil ozaman hakka giricekmisim gibime geliyor ben sizinleyim kizlar ne olursa
evet canım çıkmak istediğini söyledi ben tamam dedim ama sebebine çok da üzüldüm(( şimdi özel mesaj yazma süremin dolmasını bekliyorum gelmesini rica edecem gönlü güzel her zaman haber veren okuyamadığı zamanda okuyamadığını haber veren bir arkadaşımız kendisi, belki onun duası kabul olacak değil mi nerden bilebiliriz.
Arkadaşlar eksik kalacak olanlara ben gönüllüce yardım ederim tekrarlamak istedim ben gönüllüyüm birinin yerine başkası okumasına takılmayalım lütfen :)))
sayfaların hepsini okuyamadım son durum nedir eksiğiniz varsa katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?