Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek benim içinde iyi oldu :)işallah rabbim hepimizin sesini duyar en kısa zamanda evlat sahibi oluruzminnie, geldiğin için çok sağol, İnşallah senin içinde bu dua, bebeğin için en kısa zamanda vesile olur, Rabbim dualarımızı kabul eder.
tam sayfaları ıncelemedım ama bızım gurup sanırım tam olarak tamamlanmadı.denız17 arkadasımızın yerıne kım okudu
1-ecrin23........
2-badezuzum....
3-gazel-es........
4-tuuraba.........
5-su1838.........okudu
6-pbsc............okudu
7-minnie..........
Allah kabuleylesin.
badezuzuzm bende okudum arkadasım rabbım sana evladını enkısa zamanda kavustursun aminnn
canım ben esmanın grubundan çıkmak istiyorum mümkünse. geçen hafta o kadar yoğun çalışmama rağmen 5 günde 7000 adet okuyup tüm arkadaşların dualarını tamamlamama rağmen benden başka kimsenin bu kadar hevesli ve sorumluluk sahibi olamadıklarını görmek beni üzüyor okuduğum dualar boşa gidiyormuş gibi hissediyorum kimse kusura bakmasın ama ben böyle düşünüyorum. benim için okuyan varsa ki sanmıyorum Allah razı olsun benimkileri de Allah kabul etsin.
Canım sebilemi grubuna alır mısın ? eğer okumayan varsa onun yerine sebilemi alalım..
1-ecrin23........okudu
2-badezuzum
3-gazel-es........
4-tuuraba.........
5-su1838.........okudu
6-pbsc............okudu
7-minnie..........
amin isteyen herkese inş....Allah razı olsun...