- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Allah kabul etsin bu cuma günü hürmetine Rabbim salih evlat versin ayse kardeşimize içinde de bizlere inşallah.
.Tez zamanda Rabbim kucağına almayida nasip etsin. Rabbim hepimize yardim etsin insallah kucaklarımiz salih evlatlarla doldursun.
.Bu kadar kardeşin var emin ol ki onların dualari sayesinde Rabbim hayırlısıyla ya Fettah ismi hürmetine kapısinı acacak sen hamile kalacaksin diyeceksin kizlar ben anne oluyorum sizde teyze diyeceksin.
Ve insallah arka arkaya hepimizde bu müjdeli haberleri paylasacağız inşallah.
Allah hepimize ya Fettah ismiyle yardim etsin insallah
Vaynemis simdi 9 tane okudum okuttum yarin mazaretlenmezsem uc tane daha okurum ins..simdiden hepinizden allah razı olsun....BitmeyenUmidim abdullah kızı Zeynep için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa 0
5- @HemDeliHemAsik 0
6- R4bi4 0
7- @Vayneymis 0
8- Cikolatalikurabiyem 0
9- BitmeyenUmidim 0
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 0
12 nursevdi 0
13 T Tatlianne20 0
14- L lionyez 0
15 B Burcinak 0
16 miyaww__ 0
17 @Mucizeolsakeske 0
18 turuncusemsiye 0
19 gunes0101 0
20 @esrayg 0
21 A aselatilgan 0
22 P pembehayaller06 0
23 @Hayalimdi gercek oldu 0
24 @Gokkusagi80 kadriye 0
25 mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27 Gullbahcemm 0
28 Yariiimm 0
29- N nisan06 0
30- Yasmin42423 0
31- Erolummm 0
32- Ovaras 0
Tamam canım allah kabul etsin şimdidenVaynemis simdi 9 tane okudum okuttum yarin mazaretlenmezsem uc tane daha okurum ins..simdiden hepinizden allah razı olsun....
Aminn aminn aminn inş. .Tamam canım allah kabul etsin şimdiden
Düzeltilmiştim farkedip :)Canim babamin ismini Abdullah diye duzeltebilirmisin♡♥♡
Benim internetm yoktu nobetteyim msj attginda yeni gördüm cnm benmi kalmistim okumayan okeP pembehayaller06 1 tane okursan tamamlanmış olacak
Amin amin amin insallah.
İnan okurken gözlerim doldu..Allah razı olsun kardeşim.Canımıza can katsin Rabbim hepimizin❤