EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Hakka girer die korktum.bir de baktim öyle görünce söylemesem vicdan azabı duyardim canim saol cvp verdiğin içinde. Allah hepinizin duasini kabul etsin
Yok canım Estağfirullah
Biri aldım demeden ben ona yazmam ki :)) tamamen yanlışlık olmuş hayret bişey :)
Hem adetken kimse okuyamıyo dağıtın dahi demiyoruz esnek bir topik burası daha önce de söylemiştim sayımız daha da artsın daha da rahat olucaz inşaşşah

Inşallah indallah

Kızlar akşama kadar aldıklarını okumayanlar okusun rahat rahat
Kalanı da tamamlanır az kaldı hadi hayırlı geveler
İyi geceler kalan olursa yada yeni birine başlanırsa yarın durumuma göre almak istiyorum. Bugün aşılamam oldu yarına nasıl olacağım kestiremiyorum şuan

Ayyyy canım benimmmmm Allah senden razı oLsun asıL karşılık beklemeden tamamen içimden geldiği için okuyorum bide ne bilim biraz hızlandırırsam daha çok kişiye okuma imkanımız olur diye düşündükçe daha çok okuyasım geliyo Rabbim kabul buyurursa bizlere hepimize hayırlı salih evlatlar nasib ederse dahada güzel olucak inşaallah Allah’ım kabul etsin niyetlerimizi içimizden geçen birbirimize ettiğimiz karşılıksız dualarımızı inşaallah

Bende yarın okurum kaç tane kaldıysa bugün izin günümdü temizlik yaptım hiç giremedim öğleden sora kusura bakmayın çok boş vaktim yok ama oldukça hepimize dua etmekle geçiriyorum hakkınızı helal edin

Hayırlı geceler.
Aldıklarımı okudum hepsini çok şükür.
Hatta 1 fazla okudum ama onu listeye katma canım. @Vayneymis Bugüne kadar bir eksik gedik kaldıysa diye hepimizin adına okudum. Listenin başından sonuna kadar herkesin niyetine. Olur bi yerde yanlış bildirmişizdir ya da toplarken eksik toplamışızdır rabbim yerine koysun inşallah.

Ay canım teşekkür ederiz iyi düşünmüşsün allah razı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…