Yok canım EstağfirullahHakka girer die korktum.bir de baktim öyle görünce söylemesem vicdan azabı duyardim canim saol cvp verdiğin içinde. Allah hepinizin duasini kabul etsin
Inşallah indallahYok canım Estağfirullah
Biri aldım demeden ben ona yazmam ki :)) tamamen yanlışlık olmuş hayret bişey :)
Hem adetken kimse okuyamıyo dağıtın dahi demiyoruz esnek bir topik burası daha önce de söylemiştimsayımız daha da artsın daha da rahat olucaz inşaşşah
İyi geceler kalan olursa yada yeni birine başlanırsa yarın durumuma göre almak istiyorum. Bugün aşılamam oldu yarına nasıl olacağım kestiremiyorum şuanKızlar akşama kadar aldıklarını okumayanlar okusun rahat rahat
Kalanı da tamamlanır az kaldı hadi hayırlı geveler
Ayyyy canım benimmmmm Allah senden razı oLsun asıL karşılık beklemeden tamamen içimden geldiği için okuyorum bide ne bilim biraz hızlandırırsam daha çok kişiye okuma imkanımız olur diye düşündükçe daha çok okuyasım geliyo Rabbim kabul buyurursa bizlere hepimize hayırlı salih evlatlar nasib ederse dahada güzel olucak inşaallah Allah’ım kabul etsin niyetlerimizi içimizden geçen birbirimize ettiğimiz karşılıksız dualarımızı inşaallahAllah senden razi olsun ervaaa
Bir de hakkini helal et ben bugün seni cok andım Allah onun niyetini kabul etsin dedim herkese cani gönülden okuyor 1 tane degil kaç tane dedim.insallah Allah ona tez zamanda evlat versin dedim.ben hastayım temizlenemedim die üzgünüm ama bu haldeyken sure okuyamiyom ama bütün kızlara dua ediyom.kızlar sizde hakkınızı helal edin nolursunuz sadece bu şekilde duam oluyor şuanlik affinıza sığınıyorum
Ben 14 okudum canım bilgin olsun kalırsa söylemen yeterli biliyosunKızlar akşama kadar aldıklarını okumayanlar okusun rahat rahat
Kalanı da tamamlanır az kaldı hadi hayırlı geveler
TAmam canım benim Allah bin kere razı olsun ne kadar dua etsek az sanaBen 14 okudum canım bilgin olsun kalırsa söylemen yeterli biliyosun
Tamam canım benimİyi geceler kalan olursa yada yeni birine başlanırsa yarın durumuma göre almak istiyorum. Bugün aşılamam oldu yarına nasıl olacağım kestiremiyorum şuan
Benim ne kadar faydam olursa okadar mutlu oluyorum canım çok saol dualarında unutmadığın içinTAmam canım benim Allah bin kere razı olsun ne kadar dua etsek az sana
Bişey diil ne demekBenim ne kadar faydam olursa okadar mutlu oluyorum canım çok saol dualarında unutmadığın için
Tamam canım şimdiden Allah kabul etsin
Sağol canım benim isteyen herkese cani gönülden nasip etsin rabbmHayirlısı olsun insallah hayirlı haberlerin olur inan çok sevindim indallah güzel haberlerle teyze oluyonuz dersin bize
Ben de varım
Tamam camım benimHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar ben de adet oldum 1 hafta okuyamayacagim ama gözüm kulağım duaya açılan avucum hep sizinle olacak ❤
Ay canım teşekkür ederiz iyi düşünmüşsün allah razı olsunnHayırlı geceler.
Aldıklarımı okudum hepsini çok şükür.
Hatta 1 fazla okudum ama onu listeye katma canım. @Vayneymis Bugüne kadar bir eksik gedik kaldıysa diye hepimizin adına okudum. Listenin başından sonuna kadar herkesin niyetine. Olur bi yerde yanlış bildirmişizdir ya da toplarken eksik toplamışızdır rabbim yerine koysun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?