- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Ismin ne cnm
.Aminnn canımmm inşaallah ben daha başlamadım ama nick lemi niyet edelim isim yazıcakmısın???
Evet canım soğan suyu içtim söktü şükür :)Tam yazıcaktım konu dağılmasın die vazgeçip silmiştim söktü mü die sağlık olsun canım
Kistin de kaybolmuş inş Allah yardım ediyorEvet canım soğan suyu içtim söktü şükür :)
Şimdi bir an önce bitse de adaçayı yağına başlasam diyorum :)))Kistin de kaybolmuş inş Allah yardım ediyor
Hadi bakalım yeni bir ay başlıyor taptaze umutlarla dolu ❤Evet canım soğan suyu içtim söktü şükür :)
Amin teşekkür ederiz biz de yeni başladık hemen bir arkadaş hamile olduBu surenin gücüne inanin kizlar annem bana gunde 1 olmak uzere 41 tane okudu .2 3 ay icinde hamile kaldim Rabbim size de nasip etsin insallah .
Hep beraber inşallah canım benim, Allah bizimle olsunHadi bakalım yeni bir ay başlıyor taptaze umutlarla dolu ❤
Tamam canım allah kabul etsin@Vayneymis canım ben yine 1 tane aldım okumaya baslıycam sen bana 1 yaz
Aminn Rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun herkesin bir sıkıntısı derdi varHep beraber inşallah canım benim, Allah bizimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?