- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Allah razı olsun çok saol.hacetinde kabul olsun inşallah çok güzel evlatların olsun saol varolA s
Amin senden de Allah razı olsun
Zor bir gün geçirmişsin
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun acı cektim ama yinede Rabbime hamdü senalar olsun saol varol.insallah Rabbim sanada banada tüm müminlere salih evladı bir an önce tattirsin.insallah bende anne olurum ve sizinde annelik haberinizi alır teyze olduğumu öğrenirim.o günün gelmesini Yüce Yaradandan niyaz ediyorumÇok geçmiş olsun kardeşim inşallah ilaç sana da tesir eder kendiliğinden hamile kalırsın hemen Allah dermansız dert vermesin, amin :)
Amin Allah razı olsun ben de çekildim hsg 1 buçuk sene önce biraz acı veriyor ama olsun Rabbim hayırla sağlıkla doldursun kucaklarimizi inşallah ❤Allah razı olsun acı cektim ama yinede Rabbime hamdü senalar olsun saol varol.insallah Rabbim sanada banada tüm müminlere salih evladı bir an önce tattirsin.insallah bende anne olurum ve sizinde annelik haberinizi alır teyze olduğumu öğrenirim.o günün gelmesini Yüce Yaradandan niyaz ediyorum
amin canım aminnnAllah razı olsun canim senden.gerçekten çok zordu iki defa sancıyı duydum birinde anne dedim digerinde Allahim yardım et dedim benimki zordu bilmiyom çıkıncada zaten tasiyonum düştü o an ölüyorum sandım ama Rabbime sonsuz kere şükürler olsun acıyı yaşadım ama yinede Rabbime hamdü senalar olsun.biz insanoğlu çok az şükrediyoz belkide o yüzden bunlari yaşıyoruz kimbilir.yinede acıyı da sevinci Yaşatana hamdü senalar olsun.bana destek olan herkesden Allah razı olsun saol.işte 2 gün banyo yapma dedi doktor eşimde pazar gününe kadar öyle kal dedi çünkü belim çok ağrıyo hafta sonu temizleneyim istiyorum.şuan temiz değilim ama herkese cok dua ediyorum Rabbim anne baba olmak için sabırsızlanan herkese salih evlatlar versin şöyle ikiser üçer.bu kadar hasret bekleyenler var Rabbim onlara doğal yoldan çok çocuk versin inşallah.insallah bizde o kullar arasinda oluruz Rabbim bana da salih evlatlar versin inşallah
Amin amin Rabbim herkese salih evladı tattirsın.Amin Allah razı olsun ben de çekildim hsg 1 buçuk sene önce biraz acı veriyor ama olsun Rabbim hayırla sağlıkla doldursun kucaklarimizi inşallah ❤
.Tamam canım Rabbim niyetlerimizi tek tek kabul etsin inşaallah bana 10 yaz akşam okurum daha fazla okursam yazarım 10 bitti say şimdiden sen
Aminnn canımmm inşaallah ben daha başlamadım ama nick lemi niyet edelim isim yazıcakmısın.
Ay bana mi gelmiş sıra❤❤❤Çok sağolun kızlar.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin İnşaAllah
Ismin ne cnm.
Ay bana mi gelmiş sıra❤❤❤Çok sağolun kızlar.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin İnşaAllah
Canım ben hala mazeretliyim maalesef. Pazartesi başlarım okumaya inşallah.Okumayan aşağıdaki 12 kişiden mazeretsiz olup da okumak isteyen 2 kişi aranıyor
@hayalalemiveben
@selcanmehmetcan
@nurtenn64
@nursevdi
@Tatlianne20
@lionyez
@turuncusemsiye
@gunes0101
P pembehayaller06
@mayissinegiGullbahcemm
Yariiimm
Tamam canım benimCanım ben hala mazeretliyim maalesef. Pazartesi başlarım okumaya inşallah.
Hoşgeldin canım durumlar nasıl5 tane de benden inşallah
İnşallahAllah razı olsun çok saol.hacetinde kabul olsun inşallah çok güzel evlatların olsun saol varol
Hoşbuldum :) adet olmadim hala yarın doktora gidicem bakalim nasip artıkHoşgeldin canım durumlar nasıl
İnşallah herşey iyi olur sonuçlarınHoşbuldum :) adet olmadim hala yarın doktora gidicem bakalim nasip artık
İnşallah canım benim. Salı günü kan verdim negatif çıktı zaten ama yine de gitmek istiyorum belki geç döllenme belki başka bi sıkıntı da olabilir. Nasip artık ama hiç gecikmezdimİnşallah herşey iyi olur sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?