- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- 83
Canım sayfayı bitir secdeni öyle yap istersen sureyi komple bitir öyle yap farketmez yanitamam canım. secdeyi yaptıktan sonra diğer ayetden devam ediyoruz dimi. besmele çekmeden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sayfayı bitir secdeni öyle yap istersen sureyi komple bitir öyle yap farketmez yanitamam canım. secdeyi yaptıktan sonra diğer ayetden devam ediyoruz dimi. besmele çekmeden
tesekkür ederim. Allah razı olsunCanım sayfayı bitir secdeni öyle yap istersen sureyi komple bitir öyle yap farketmez yani
tesekkür ederim. Allah razı olsunHemen yapmana gerek yok canım süreyi bitirip yaparsin
Ooo tamam canım allah kabul etsinBende bitirdim canım aldıklarımı bilgin olsun
Amin canım aminBi tane daha okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sağol canım gerek kalmadı :)@Vayneymis bittimi canım?
Kaldıysa ben aliyim.
Tamam canım Rabbim niyetlerimizi tek tek kabul etsin inşaallah bana 10 yaz akşam okurum daha fazla okursam yazarım 10 bitti say şimdiden senKızlar benim için dua edip çikolatalı kurabiyeme geçebilirsiniz
bana 2 yazCikolatalikurabiyem için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R rad [/USER]-8
4- Erwaaaa
5- Rakika
6- R4bi4
7- @Vayneymis
8- Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10- @nurtenn64
11- SEVDAM07
12 nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak
16 miyaww__ [/USER]
17 @Mucizeolsakeske
18 turuncusemsiye
19 ] gunes0101 [/USER]
20 USER=797745]@esrayg[/USER]
21 USER=872542] A aselatilgan [/USER]
22 P pembehayaller06 [/USER][/USER]
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 [USER=835630]@Gokkusagi80 kadriye
25 [USER=816828]@mayissinegi[/USER][/USER]
26 @Mfsg[/USER][/USER]
27 USER=873694] Gullbahcemm [/USER]
28 ] Yariiimm [/USER]
5 tane de benden inşallahCikolatalikurabiyem için okuyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R rad [/USER]-8
4- Erwaaaa
5- Rakika
6- R4bi4
7- @Vayneymis
8- Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10- @nurtenn64
11- SEVDAM07
12 nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak
16 miyaww__ [/USER]
17 @Mucizeolsakeske
18 turuncusemsiye
19 ] gunes0101 [/USER]
20 USER=797745]@esrayg[/USER]
21 USER=872542] A aselatilgan [/USER]
22 P pembehayaller06 [/USER][/USER]
23 @Hayalimdi gercek oldu
24 [USER=835630]@Gokkusagi80 kadriye
25 [USER=816828]@mayissinegi[/USER][/USER]
26 @Mfsg[/USER][/USER]
27 USER=873694] Gullbahcemm [/USER]
28 ] Yariiimm [/USER]
Allah razı olsun canim senden.gerçekten çok zordu iki defa sancıyı duydum birinde anne dedim digerinde Allahim yardım et dedim benimki zordu bilmiyom çıkıncada zaten tasiyonum düştü o an ölüyorum sandım ama Rabbime sonsuz kere şükürler olsun acıyı yaşadım ama yinede Rabbime hamdü senalar olsun.biz insanoğlu çok az şükrediyoz belkide o yüzden bunlari yaşıyoruz kimbilir.yinede acıyı da sevinci Yaşatana hamdü senalar olsun.bana destek olan herkesden Allah razı olsun saol.işte 2 gün banyo yapma dedi doktor eşimde pazar gününe kadar öyle kal dedi çünkü belim çok ağrıyo hafta sonu temizleneyim istiyorum.şuan temiz değilim ama herkese cok dua ediyorum Rabbim anne baba olmak için sabırsızlanan herkese salih evlatlar versin şöyle ikiser üçer.bu kadar hasret bekleyenler var Rabbim onlara doğal yoldan çok çocuk versin inşallah.insallah bizde o kullar arasinda oluruz Rabbim bana da salih evlatlar versin inşallahAmin cnm amin hayrlisi olsun hakkinda hsg cekildikten snra o tuplere gonderilen ilac herseyi söküp atiyorms hamile kaliyolrms ins sennde oyle olr bende cok aci cekmstm ama 5 dk hicam dayanamiyorum dedgimde bitti az kaldi demisti
Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah ilaç sana da tesir eder kendiliğinden hamile kalırsın hemen Allah dermansız dert vermesin, amin :)Allah razı olsun canim senden.gerçekten çok zordu iki defa sancıyı duydum birinde anne dedim digerinde Allahim yardım et dedim benimki zordu bilmiyom çıkıncada zaten tasiyonum düştü o an ölüyorum sandım ama Rabbime sonsuz kere şükürler olsun acıyı yaşadım ama yinede Rabbime hamdü senalar olsun.biz insanoğlu çok az şükrediyoz belkide o yüzden bunlari yaşıyoruz kimbilir.yinede acıyı da sevinci Yaşatana hamdü senalar olsun.bana destek olan herkesden Allah razı olsun saol.işte 2 gün banyo yapma dedi doktor eşimde pazar gününe kadar öyle kal dedi çünkü belim çok ağrıyo hafta sonu temizleneyim istiyorum.şuan temiz değilim ama herkese cok dua ediyorum Rabbim anne baba olmak için sabırsızlanan herkese salih evlatlar versin şöyle ikiser üçer.bu kadar hasret bekleyenler var Rabbim onlara doğal yoldan çok çocuk versin inşallah.insallah bizde o kullar arasinda oluruz Rabbim bana da salih evlatlar versin inşallah