Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm sende cabuk bittinCanım sana 1 yazdım aşağıdaki listede karşısında dayı yazanlar öğlene kadar bitirecek inşaşşah şuan ben bitmedim ki :) bitince haber vericem herkese
Amin cnm amin hayrlisi olsun hakkinda hsg cekildikten snra o tuplere gonderilen ilac herseyi söküp atiyorms hamile kaliyolrms ins sennde oyle olr bende cok aci cekmstm ama 5 dk hicam dayanamiyorum dedgimde bitti az kaldi demistiSelamun aleyküm herkese kusura bakmayın ben bugün hsg çekildim yazamadim yeni girdim nete.bana bugün destek olan dualarıni eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.
Işılcım sana da hacetinde Rabbim yardim etsin ve tez zamanda salih evlatlarin olur.benim kanamam oldu ve doktor 2 gün banyo yapamayacaksın dedi.o yüzden ben duana eşlik edemedim hakkını helal et.
Kızlar sizinde tez zamanda duaniz kabul olur inşallah ve salih evlatlariniz olsun
Ben teşekkür etmek icin neti açtım bugün sanki ölüceğimi hissettim benim hsg çok zor geçti tüm gün hastanedeydim çıktıktan sonrada bayılacağımı hissettim ama Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki tüplerim açıkmış.inşallah bende tez zamanda salih evlat sahibi olurum Allaha emanet olun
Okudumm cnmKızlar okuyanlar okudum yazmayı unutmasın
Ben de aldıklarımı tamamlıcam
Yarın bitecek inşaşşah iyi geveler
Ben aliyim canim okuyum ogleyece demissin haber veririm hemenOkumayan aşağıdaki 12 kişiden mazeretsiz olup da okumak isteyen 2 kişi aranıyor
H hayalalemiveben
BitmeyenUmidim
@nurtenn64
nursevdi
T Tatlianne20
L lionyez
turuncusemsiye
@gunes0101
P pembehayaller06
@mayissinegi Gullbahcemm
@Yariiimm
Aminnn@Vayneymis ben aldığım 1 taneyi okudum rabbim kabul etsin.
Tamam canım allah kabul etsinBen aliyim canim okuyum ogleyece demissin haber veririm hemen
A sSelamun aleyküm herkese kusura bakmayın ben bugün hsg çekildim yazamadim yeni girdim nete.bana bugün destek olan dualarıni eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.
Işılcım sana da hacetinde Rabbim yardim etsin ve tez zamanda salih evlatlarin olur.benim kanamam oldu ve doktor 2 gün banyo yapamayacaksın dedi.o yüzden ben duana eşlik edemedim hakkını helal et.
Kızlar sizinde tez zamanda duaniz kabul olur inşallah ve salih evlatlariniz olsun
Ben teşekkür etmek icin neti açtım bugün sanki ölüceğimi hissettim benim hsg çok zor geçti tüm gün hastanedeydim çıktıktan sonrada bayılacağımı hissettim ama Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki tüplerim açıkmış.inşallah bende tez zamanda salih evlat sahibi olurum Allaha emanet olun
Bende bitirdim canım aldıklarımı bilgin olsunBenim için okuyoruz kızlar ışıl ismim
Sadece @Vayneymis ışıl isimli arkadaş içim niyet ediyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8 1
4- Erwaaaa 11
5- @HemDeliHemAsik 2
6- R4bi4 2
7- @Vayneymis 7
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- BitmeyenUmidim 1
10- @nurtenn64
11- SEVDAM07 2
12 nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak 3
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
21 @aselatilgan 2
22 P pembehayaller06 2
24 @Gokkusagi80 2
25 @mayissinegi
26 Saklicennet 1
27 Gullbahcemm
28 @Yariiimm[/USER][/USER]
canım ben mazeretliyim bilgi vermiştim dün sana. inşallah haftaya katılacağımBenim için okuyoruz kızlar ışıl ismim
Sadece @Vayneymis ışıl isimli arkadaş içim niyet ediyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8 1
4- Erwaaaa 11
5- @HemDeliHemAsik 2
6- R4bi4 2
7- @Vayneymis 7
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- BitmeyenUmidim 1
10- @nurtenn64
11- SEVDAM07 2
12 nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak 3
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
21 @aselatilgan 2
22 P pembehayaller06 2
24 @Gokkusagi80 2
25 @mayissinegi
26 Saklicennet 1
27 Gullbahcemm
28 @Yariiimm[/USER][/USER]
evet canım tabi ki her okuyuşta secde yapıyoruzMERYEM Suresi; 58. Ayeti secde ayetidir. bu ayetde secde yapılıyormu arkadaşlar.
tamam canım. secdeyi yaptıktan sonra diğer ayetden devam ediyoruz dimi. besmele çekmedenevet canım tabi ki her okuyuşta secde yapıyoruz
Hemen yapmana gerek yok canım süreyi bitirip yaparsintamam canım. secdeyi yaptıktan sonra diğer ayetden devam ediyoruz dimi. besmele çekmeden