EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Allah razı olsun inşallah Rabbim ne dileğin hacetin varsa kabul etsin peygamber efendimize komşu olasın inşallah.
Rahman olan Allahim bana salih evlat verirse ne dilegin varsa söyle elimden geleni yaparım.hakkıni helal et canim benim

Bu arada Allahın rahmeti bereketi tüm müminlerin üzerine olsun Şafi isminin hürmetine bizlere eşlerimize şifa olsun ya Vehhab isminin hürmetine salih evlatlar bizlere tüm müminlere nasip etsin inşallah hayirda kalalım kizlar.
Allaha emanet olun

Bugun kuzenimin ve bir arkadasimin hamile haberini aldim ve cok mutlu oldum bir umut oldu bbana kuzenim 4 senedir yapmiyordu korunmayi birakip kalmis arkadasimda 2 bucuk senelik evliydi oda hamile rabbim bizimde yuzunuzu guldursun
Çok sevindim Rabbim ellerine almayıda nasip etsin Rabbim bizede mutlu haberi tattırsın insallah

Bugun kuzenimin ve bir arkadasimin hamile haberini aldim ve cok mutlu oldum bir umut oldu bbana kuzenim 4 senedir yapmiyordu korunmayi birakip kalmis arkadasimda 2 bucuk senelik evliydi oda hamile rabbim bizimde yuzunuzu guldursun
Amin insallah canım bu gun hamile haberler alma günü galiba ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…