- 30 Ekim 2017
- 6.303
- 6.564
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnBayanlar ben burada yeniyim. Birçoğunuzun hikayesini bilmiyorum. Dilimiz zikirsiz ve duasız kalmamalı fakat tedbir bizden taktir allahtan. Eşim tedavi aşamasında inşallah güzel sonuçlar alırız. İnşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız.
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sözünü bire bir yaşayan benim :)R4bi4 cnmm Allahtn umut kesilmez Allah ilk once aratcak demkki bizim sinavimizda bu ilk once arattirip sonra verecek herseyde vardir bi hayir rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur! Bubu unutmayin neyin nerden gelecegini hic bir zaman bilemeyiz ^kunfeyekun^ ol der ve olur" belki kan degerin cikicak bunun ornekleri cok etrafimizda daha cok gecikirse yine git kan testi yaptirmaya pes etmek yok uzulmek yok insan dahada gucleniyor kizlar 1 2 gun canm sklıyor sonra yemegime dikkat ederek dualar ederek rahatliyorum
Gönlü güzel kardeşim benim :)Hep klasik şeyler dicen ama yine de umudum var Benim kanda hemen çıkacak die kural yok
Olmasa da olsa da hayırlısı ama umuda devam bence
Kalan 4
Bende 1 yazıyor ama 2 okudum.Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
NİYETİMİZ @R4bi4 melek arkadaşımız
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @rad-8 1
4- Erwaaaa 5
5- @HemDeliHemAsik 5
6- @R4bi4 2
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 2
9- @selcanmehmetcan 1
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 0
12 @nursevdi
13 T Tatlianne20 1
14 @Burcinak 1
15 miyaww__ 2
16- @Mucizeolsakeske 2
17 @turuncusemsiye
18 @gunes0101
19 @esrayg 1
20- @aselatilgan 1
21 @pembehayaller06 2
22 @Hayalimdi gercek oldu 3
23 @Gokkusagi80 2
24 @mayissinegi 1
25 @Mfsg 1
26 @Gullbahcemm 0
27 @Yariiimm[/USER] 1
L lionyez 1
Dur bi dakikaGönlü güzel kardeşim benim :)
İnşaallah dediğin gibidir canım :)
Ay bi bitmedi gitti
o 4ü de ben alıyorum canım :)
Allah razı olsun canım benim çok sağol allahım ne muradın varsa versin inşallah hayırlı haberler alırızceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz@Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi L lionyez B Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk@Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm
Arkadaşlarım Hatimi bitirdim hepinizin ismine niyetlenip duasını yaptım kendinizde yapbilirsiniz duanızı tekrar RABBİM kabul etsin inşaallah müminin mümin kardeşi için yaptığı dus geri çevrilmezmiş buna sığınaraktan Rabbim de inşaallah bizim dualrımızı bu vesileyle kabul eder hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz inşaallah