Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane mi toplam canım@Vayneymis Melek arkadaşım için 1 tane de eşim okudu ama niyetini okuduktan sonra yaptı ismini söyledim bilgin olsun.
Kaçtane kaldı canım Melek için okuyoruz hala dimi ??2 tane mi toplam canım
Tabiki helal olsun sizlerde helal edin canimAmin Allah im kabul etsin..hakkınızı helal edin
sendee mi cnmAmin insallah canım bu gun hamile haberler alma günü galiba ne guzel
TamamTamam sıkıntı yok ben gün içinde çok giremiyorum belirteyimde daha çok gece girebiliyorum elimden geldiği kadarda okumaya çalışıyorum
Allah büyük sakın üzülme her ne kadar da üzülme desekte saçma sapan geliyo. Rabbim hayırlı zamanda salih evlat versin duam senle tüm mümin kardeşlerimde Rabbim şifa versin insallahNegatfmi uzulme cnm bnim umudu kybetme her ay adet olurum yinede umudumu kybtmem
Olmadım maalesef canım, bari olsaydım en azından içim rahat ederdi :)R4bi4 hayırlısı tabiki adet oldun mu peki canım
Sanki hamilesin gibi gelioOlmadım maalesef canım, bari olsaydım en azından içim rahat ederdi :)
Yok canım ya kan sonucu 0.1 :)Sanki hamilesin gibi gelio
Kullandığın ilaç oldu mu bu ay farklı geciktirme yapabiliyormuş inş doktor görememiştir :)
Hep klasik şeyler dicen ama yine de umudum var Benim kanda hemen çıkacak die kural yokYok canım ya kan sonucu 0.1 :)
imkansız bu. İlaç antibiyotik kullandım ama onun da regl geciktirme yan etkisi yoktu ki onu da geçen adette kullanmıştım canım, ayh gerildim yine :))
4 canım evetKaçtane kaldı canım Melek için okuyoruz hala dimi ??
Canım seni çok iyi anlıyorum bizle hemen hemen aynı evlenenler ,bizden kaaçç yıl sonra evlenler hepside 2.'ye 3.ye hamile ben. 13 yıllık evliyim dile kolay. Ve üst komşum Yeni evlendi 2 ay falan oldu geçen apartman günümüz vardı duydumki hamileymiş o kadar kötü oldum ki anlatamam boğazım düğümlendi,gözlerim doldu, yediğim içtiğim ,boğazıma tıkandı sanki. Belli etmemeye çalıştım ama çok kötüydüm. Kendime kızıyorum böyle olmamam gerekiyor napıyorsun sen diyorum,acaba kıskanıyormuyum imreniyormuyum bilemiyorum canım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun ,Allah büyük diyecek bir şey yok. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden.Bir arkadaşım var kızlar 4 ay önce evlenmişti. 10 haftalık hamileymiş 2 ay öncede bebek çok istiyorum demişti sevindim ama icim biraz tuhaf oldu kullandım galiba.Bize 2 yıl oldu bundada var bir hayır tabiki ama ne tuhaf oldum.sevindim kendime üzüldüm galiba
Evet toplam 2 tane okundu.2 tane mi toplam canım