• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Kızlar, bugün kafam yerinde değildi, yorumları şimdi okudum R Rad-8 canım okuduğun dua için çok teşekkür ederim ve diğer arkadaşlarım,, okuduklarınızı Rabbim kabul etsin.

İnşallah kısa zamanda evlat sahibi oluruz. İnsan en çok istediği şeyle imtihan olurmuş.

Sabredelim :dua:

En önemlisi umudumuzu kaybetmemek ❤️❤️❤️

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

NİYETİMİZ @R4bi4 melek arkadaşımız
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @rad-8 1
4- Erwaaaa Erwaaaa 5
5- @HemDeliHemAsik 5
6- @R4bi4 2
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 2
9- @selcanmehmetcan 1
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 @nursevdi
13 T Tatlianne20 1 :KK200:
14 @Burcinak 1
15 miyaww__ miyaww__ 2
16- @Mucizeolsakeske 2
17 @turuncusemsiye
18 @gunes0101
19 @esrayg 1
20- @aselatilgan 1
21 @pembehayaller06 2
22 @Hayalimdi gercek oldu 3
23 @Gokkusagi80 2
24 @mayissinegi 1
25 @Mfsg 1
26 @Gullbahcemm 0
27 @Yariiimm[/USER] 1
L lionyez 1

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

NİYETİMİZ @R4bi4 melek arkadaşımız
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @rad-8 1
4- Erwaaaa Erwaaaa 5
5- @HemDeliHemAsik 5
6- @R4bi4 2
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 2
9- @selcanmehmetcan 1
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 SEVDAM07 0
12 @nursevdi
13 T Tatlianne20 1 :KK200:
14 @Burcinak 1
15 miyaww__ miyaww__ 2
16- @Mucizeolsakeske 2
17 @turuncusemsiye
18 @gunes0101
19 @esrayg 1
20- @aselatilgan 1
21 @pembehayaller06 2
22 @Hayalimdi gercek oldu 3
23 @Gokkusagi80 2
24 @mayissinegi 1
25 @Mfsg 2
26 @Gullbahcemm 0
27 @Yariiimm[/USER] 1
L lionyez 1

Sanki hamilesin gibi gelio
Kullandığın ilaç oldu mu bu ay farklı geciktirme yapabiliyormuş inş doktor görememiştir :)
Yok canım ya kan sonucu 0.1 :)

imkansız bu. İlaç antibiyotik kullandım ama onun da regl geciktirme yan etkisi yoktu ki onu da geçen adette kullanmıştım canım, ayh gerildim yine :))

Yok canım ya kan sonucu 0.1 :)

imkansız bu. İlaç antibiyotik kullandım ama onun da regl geciktirme yan etkisi yoktu ki onu da geçen adette kullanmıştım canım, ayh gerildim yine :))
Hep klasik şeyler dicen ama yine de umudum var Benim kanda hemen çıkacak die kural yok
Olmasa da olsa da hayırlısı ama umuda devam bence

Bir arkadaşım var kızlar 4 ay önce evlenmişti. 10 haftalık hamileymiş 2 ay öncede bebek çok istiyorum demişti sevindim ama icim biraz tuhaf oldu kullandım galiba.Bize 2 yıl oldu bundada var bir hayır tabiki ama ne tuhaf oldum.sevindim kendime üzüldüm galiba:KK43:
Canım seni çok iyi anlıyorum bizle hemen hemen aynı evlenenler ,bizden kaaçç yıl sonra evlenler hepside 2.'ye 3.ye hamile ben. 13 yıllık evliyim dile kolay. Ve üst komşum Yeni evlendi 2 ay falan oldu geçen apartman günümüz vardı duydumki hamileymiş o kadar kötü oldum ki anlatamam boğazım düğümlendi,gözlerim doldu, yediğim içtiğim ,boğazıma tıkandı sanki. Belli etmemeye çalıştım ama çok kötüydüm. Kendime kızıyorum böyle olmamam gerekiyor napıyorsun sen diyorum,acaba kıskanıyormuyum imreniyormuyum bilemiyorum canım. :KK43:Rabbim yar ve yardımcımız olsun ,Allah büyük diyecek bir şey yok. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden.

R4bi4 R4bi4 cnmm Allahtn umut kesilmez Allah ilk once aratcak demkki bizim sinavimizda bu ilk once arattirip sonra verecek herseyde vardir bi hayir rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur! Bubu unutmayin neyin nerden gelecegini hic bir zaman bilemeyiz ^kunfeyekun^ ol der ve olur" belki kan degerin cikicak bunun ornekleri cok etrafimizda daha cok gecikirse yine git kan testi yaptirmaya pes etmek yok uzulmek yok insan dahada gucleniyor kizlar 1 2 gun canm sklıyor sonra yemegime dikkat ederek dualar ederek rahatliyorum

Back