Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım ettiğin dualar senide bulur inşallah. Sende benim dualarımdasın.ceymi H hayalalemiveben R Rad-8 @HemDeliHemAsik@R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz@Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @nurtenn64@SEVDAM07 nursevdi @lionyez B Burcinak @turuncusemsiye @Isimsiz 1 @papatya4680@miyaww__ @Rose_marie @Ssy8491 gunes0101 @Vavin @Lilly2008 @PINARXXX @esrayg A aselatilgan @PamukDeniz P pembehayaller06 @Durbidk@Hayalimdi gercek oldu @Gmaez gmaez @Gokkusagi80@mayissinegi Saklicennet Gullbahcemm Yariiimm
Arkadaşlarım Hatimi bitirdim hepinizin ismine niyetlenip duasını yaptım kendinizde yapbilirsiniz duanızı tekrar RABBİM kabul etsin inşaallah müminin mümin kardeşi için yaptığı dus geri çevrilmezmiş buna sığınaraktan Rabbim de inşaallah bizim dualrımızı bu vesileyle kabul eder hepimiz birbirimize güzel hayırlı haberler veririz inşaallah
Canım acilde kan almadılar kadın doğuma gönderdiler
Amin Allah im kabul etsin..hakkınızı helal edinHanimlar buradaki herkes icin Rabbi hebli minessalihin 202 kere okudum rabbim kabul eylesin (amin)
Aminnnn canımmm hatime dün başladım bugün bitti rabbim tez zamanda kabul etsin inşaallahAllahım çok şükür
Canım ya çok iyisin Allah razı olsun Allah kabul etsin melekler de sana dua etsin
Çok heyecanlı inşallah hayırlı sonuç olur13:50'de ortopedi randevum var kesin röntgen isteyecek. Napıcam bilmiyorum işim Allah'a kaldı
Maşallah nazar değmesin yarabbimAminnnn canımmm hatime dün başladım bugün bitti rabbim tez zamanda kabul etsin inşaallah
Toplam 2 yazıyorum canım dimi? Allah kabul etsin.@Vayneymis canım dün 1tane okudum.1 tane de eve gidince okurum.❤rabia icin
.13:50'de ortopedi randevum var kesin röntgen isteyecek. Napıcam bilmiyorum işim Allah'a kaldı
.Toplam 2 yazıyorum canım dimi? Allah kabul etsin.