Haftaya da sana okuruz canım inş hamile olursun 3 şubatta hasta olmazsın hayırlısı ise
Amin canım teşekkür ederim ama öncelikli olan varsa onlara da okuyabiliriz benim için acele etmenize gerek yokHaftaya da sana okuruz canım inş hamile olursun 3 şubatta hasta olmazsın hayırlısı ise
TamamAmin canım teşekkür ederim ama öncelikli olan varsa onlara da okuyabiliriz benim için acele etmenize gerek yok
Teşekkür ederim :)Allah kabul etsin :) ben de transfer yapıldığında okunması rica ederim.. Çok var daha :)
Tamam canım benim :))Teşekkür ederim :)Allah kabul etsin :) ben de transfer yapıldığında okunması rica ederim.. Çok var daha :)
nursevdi bugün başladık canım
Tabi hemen ekliyorum
Selam arkadaşım, ben şimdi gördüm konuyu.
Bende okumak isterim. :)
Tabi hemen ekliyorum
Ne kadar içinden gelirse oku canım dengeleriz diğer haftalar cumaya kadar Aysel için hepimiz toplam 41 yapıcaz bugün başladık şükür 6 oldu bile
Tamamdır teşekkür ederim. :)
Ne zaman kadar okumalıyız ve kaç tane?
Ne kadar içinden gelirse oku canım dengeleriz diğer haftalar cumaya kadar Aysel için hepimiz toplam 41 yapıcaz bugün başladık şükür 6 oldu bile
Güzel bi soru haftaya cuma :) cumadan cumaya yapalım dedik ama dayanamadık Perşembe’den başladık
Yarın ki cumaya kadar mı canım yoksa öteki cumaya kadar mı?
Güzel bi soru haftaya cuma :) cumadan cumaya yapalım dedik ama dayanamadık Perşembe’den başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?